Facebook Pixel Θα συνεχίσει το σερί με Ολυμπιακό;
| 2014-02-17 23:42:00

Θα συνεχίσει το σερί με Ολυμπιακό;

Θα συνεχίσει το σερί με Ολυμπιακό;

«Ντου από Παντού» με Ντουντού για σήμερα! Όσα γκολ είχε πετύχει σε μια ολόκληρη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, τα έχει βάλει τώρα σε μόλις τρία ματς σαν παίκτης του ΟΦΗ. Σερί τρία στα τρία ο Βραζιλιάνος κι έρχεται τώρα το ΟΦΗ – Ολυμπιακός.

Αυτά που κάνει ο Ντουντού με τον ΟΦΗ δεν τα έχει κάνει ούτε όταν ήταν στα ντουζένια του κι έπαιζε στον Ολυμπιακό. Και θα εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Αίσθηση

Όταν ήρθε για πρώτη φορά ο Ντουντού στην Ελλάδα ήταν φίρμα. Κι ακριβοπληρωμένος, μάλιστα, σε εξαιρετική ηλικία. Αίσθηση είχε κάνει τότε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Νωρίτερα, άλλωστε, έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν διεθνής με την εθνική Βραζιλίας.

Οι δρόμοι

Ποιοτικός παίκτης και δεν το συζητάμε. Στην αρχή, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος έπαιζε μια χαρά κι έδειχνε τι κλάση ποδοσφαιριστής είναι, όμως σιγά – σιγά είχε αν θυμάμαι καλά αρκετά προβλήματα τραυματισμών κι έτσι από κάποια στιγμή και μετά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στο λιμάνι. Με συνέπεια κάποτε οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό να χωρίσουν.

Το σκοράρισμα

Εδώ, όμως, αναφέρομαι όχι τόσο στην γενική του εικόνα, όσο κυρίως στα γκολ που έβαζε. Δεν ήταν, δηλαδή, και το πιο δυνατό του σημείο το σκοράρισμα κι ας πάταγε αρκετά περιοχή ως σύγχρονο κεντρικό χαφ. Ας δούμε τα στοιχεία…

Τρία γκολ σε 26 ματς

Την πρώτη του χρονιά, λοιπόν, με τον Ολυμπιακό, δηλαδή την σεζόν 2008-09, έβαλε σε 26 αγώνες 3 γκολ.

Τέσσερα σε 20

Την περίοδο 2009-2010 έπαιξε σε 20 ματς πρωταθλήματος και πέτυχε 4 γκολ.

Κανένα σε 19

Και στο πρωτάθλημα 2010-2011 σε 19 παιχνίδια δεν σκόραρε καμία φορά.

Τρία στα τρία στον ΟΦΗ!

Περνάνε τα χρόνια, έχει φτάσει πια στα 31 του ο Ντουντού, η καριέρα του πλέον δεν είναι στα φόρτε της όπως τότε κι έρχεται στον ΟΦΗ.

Σε 3 ματς έχει αγωνιστεί, 3 γκολ έχει πετύχει. Από ένα σε κάθε παιχνίδι.

Γκολάρες!
Και γκολάρες, μάλιστα. Κι όλα αυτά ενώ μόλις σήμερα ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός.

Στο ντεμπούτο του μπήκε αλλαγή κι έγραψε το τελικό 1-0 με τον Πανθρακικό. Τώρα με τον Εργοτέλη πέτυχε πάλι τέρμα. Είχε βρει δίχτυα, όμως, και μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με τον Πανιώνιο.

Το σερί

Και, μάλιστα, τώρα ο ΟΦΗ υποδέχεται και τον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσει το σερί του ο Βραζιλιάνος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags