Facebook Pixel ΄Εκανε ...μπουμ και τον κάρφωσε ο Μπουμ!
| 2011-04-13 21:02:00

΄Εκανε ...μπουμ και τον κάρφωσε ο Μπουμ!

΄Εκανε ...μπουμ και τον κάρφωσε ο Μπουμ!

Ο Γκοβού έλεγε πως στο τρακάρισμα με το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Δευτέρας οδηγούσε ο κολλητός του, αλλά ο Μπουμσόνγκ είπε στον Φερέιρα πως ...οδηγούσε ο Γκοβού για να ξεσκάσει!

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού έγινε αυτόκλητα… συνήγορος του Σίντνεϊ Γκοβού, «καρφώνοντας» ουσιαστικά τον συμπαίκτη του για το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε ισχυριστεί πως δεν ήταν αυτός ο οδηγός!

Την ώρα λοιπόν που ο Φερέιρα τους έκανε «κήρυγμα» για την εξωγηπεδική τους ζωή, ο Μπουμσόνγκ… πετάχτηκε από το πουθενά (!) για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

«Κόουτς νομίζω ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πρέπει σε μεμονωμένα γεγονότα. Σύμφωνοι, βγήκαν κάποιοι παίκτες, μπορεί να άργησαν να γυρίσουν, όμως και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε ανάγκη να ξεδίνουμε λίγο.

Δεν το κάνουμε όταν έχουμε προπόνηση, αλλά νομίζω όταν ακολουθεί ρεπό την επόμενη ημέρα. Και επειδή συνέχεια στοχεύουμε στον Γκοβού, εντάξει δεν έκανε και τίποτα. Βγήκε και είχε αυτή την ατυχία με το τρακάρισμα. Μην τον κρεμάσουμε κιόλας!», είπε ο… αθεόφοβος Μπουμσόνγκ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags