Facebook Pixel Τώρα αποφασίζει ο Μαρινάκης!
| 2011-04-13 22:43:00

Τώρα αποφασίζει ο Μαρινάκης!

Τώρα αποφασίζει ο Μαρινάκης!

Ο Βαλβέρδε φαίνεται πως θα πει «ναι» στην πρόταση του Μαρινάκη για παραμονή ενός χρόνου ακόμα, όμως μην βάζετε το χέρι σας στη φωτιά ότι τελικά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα τον κρατήσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε από την Ισπανία αποφασισμένος να παραμείνει στον Ολυμπιακό για άλλον έναν χρόνο, καθώς πήρε το σχετικό «οκ» από την οικογένειά του και αυτό θα πει στην συνάντηση της Πέμπτης στον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως, κατόπιν συζητήσεων που είχε με τους συνεργάτες του, είναι της άποψης ότι αν είναι να μείνει για ένα χρόνο ο Βάσκος και του χρόνου τέτοια εποχή να ψάχνει πάλι για προπονητή, ίσον μια τρύπα στο νερό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να «δέσει» τον Βαλβέρδε με τριετές συμβόλαιο για να κάνει σωστή δουλειά σε βάθος χρόνου και όχι να έχουμε πάλι το σήριαλ με τίτλο «Μένει, φεύγει, μένει, φεύγει ο Βαλβέρδε».

Δεν έχει άδικο αν το καλοσκεφτεί κανείς. Ο Ισπανός είναι ο επιθυμητός και για πολλούς ιδανικός, αλλά για ένα χρόνο τι να τον κάνεις; Θες να πάρεις πρωτάθλημα; Το πήρες και με τον Κόλλια και με τον Προτάσοφ και με τον Μαντζουράκη και με τον... Φούφουτο. Αν το θέμα είναι να πάρεις τον τίτλο, δώσε την ομάδα στον Αλέφαντο και 1000% θα τον πάρει έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν.

Το θέμα είναι να χτιστεί μια ομάδα πενταετίας, η οποία θα έχει αξιώσεις για κάτι καλό στην Ευρώπη. Όχι τελικούς και τέτοια παραμύθια, αλλά να είναι σταθερά στους "16" του Champions League ή να χτυπάει προημιτελικά - ημιτελικά στο Europa League.

Με προπονητή που θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και αν δεν το κάνει φέτος, θα το κάνει του χρόνου, τέτοια σχέδια δεν γίνονται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags