Facebook Pixel «Πατρινοί ποτέ ξανά στον Πύργο»
| 2014-02-19 18:20:00

«Πατρινοί ποτέ ξανά στον Πύργο»

«Πατρινοί ποτέ ξανά στον Πύργο»

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στην Αστυνομία για την αντιμετώπιση που έτυχαν στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή, εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Πανηλειακού «Red Boys».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η δικιά μας θέση είναι η κερκίδα και αφού ΟΛΟΙ σιωπούν για το τί έγινε εκεί εμείς θα μιλήσουμε. Θέλουμε να καταδικάσουμε την προκλητική στάση και αντιμετώπιση που βίωσαν οι 700+ φίλαθλοι του Πανηλειακού μας που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Κατά την άφιξή μας και ενώ πηγαίναμε να πάρουμε τα εισιτήρια μας δεχτήκαμε αναίτια (προσχεδιασμένη προφανώς) επίθεση από την αστυνομία η οποία προέβη και στη χρήση χημικών.

Δε σεβάστηκαν ούτε μικρά παιδιά ούτε μεγαλύτερους ανθρώπους οι ένστολοι «μάγκες» που κατάφεραν να διαλύσουν αυτή τη γιορτινή ατμοσφαίρα της εκδρομής και του ντέρμπι.

Αυτό το σκηνικό επαναλήφθηκε για πάνω από μισή ώρα αφού όταν τα πνεύματα πηγαίνανε να ηρεμήσουν οι «κύριοι» της αστυνομίας φρόντιζαν να ξαναφτιάχνουν το κλίμα που επιθυμούσαν.

Λογικά αυτές θα ήταν οι εντολές που θα είχε δώσει ο «κύριος» 1,50μ. Άλλωστε όλη την εβδομάδα είχε φροντίσει να φτιάξει το κλίμα που τον βόλευε σε ΚΑΘΕ επίπεδο.

Όλα αυτά τα γεγονότα προκάλεσαν την οργή όλων των φιλάθλων που γίνανε θεατές αυτού του έργου. Νιώθουμε πραγματικά αηδία για αυτούς που πραγματικά καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε πραγματικά αηδία για αυτούς που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και προκαλούν τα πραγματικά επεισόδια.

ΥΓ1: Μπάτσοι κομπλεξικοί θα είστε μια ζωή

ΥΓ2 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟN ΠΥΡΓΟ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags