Facebook Pixel Δεν θα προλάβει Ολυμπιακό ο Μέντεζ!
| 2014-02-19 20:34:00

Δεν θα προλάβει Ολυμπιακό ο Μέντεζ!

Δεν θα προλάβει Ολυμπιακό ο Μέντεζ!

Μόνο ο Ολλανδός δεν προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και όλα δείχνουν οτι θα χάσει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το ρεπό που τους έδωσε την Τρίτη ο Γιάννης Αναστασίου. Μάλιστα τα νέα για τον προπονητή του «τριφυλλιού» μόνο ως ευχάριστα μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς είδε δύο από τα τρία ονόματα που είχε στο ιατρικό δελτίο του να γυμνάζονται κανονικά και να βρίσκονται στην διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, την Κυριακή το μεσημέρι στην Λεωφόρο.

Ο λόγος για τον Εμίρ Μπαϊράμι και τον Σπύρο Ρισβάνη. Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει οτι ο «Ολλανδός» μπορεί να τους υπολογίζει για το τελευταίο ματς, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, ο Νταβίντ Μέντες ακολούθησε για ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει οτι είναι εξαιρετικά απίθανο να δώσει το παρών στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστική, ενώ λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Καραϊσκάκη. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως είναι εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags