Facebook Pixel Με την Μπαρτσελόνα δεν θα έχει… γκάφες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-13 23:35:00

Με την Μπαρτσελόνα δεν θα έχει… γκάφες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Μπαρτσελόνα δεν θα έχει… γκάφες! (ΒΙΝΤΕΟ)

 Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και στην Αγγλία της Τότεναμ με 1-0, είχε νικήσει εντός έδρας με 4-0, και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει στις 26 ή στις 27 Απριλίου την Μπαρτσελόνα. Σκόρερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απίστευτη όμως γκέλα του Γκόμεζ.
 

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη κλείσει θέση στα ημιτελικά μετά τη νίκη της με 4-0 απέναντι στους «πετεινούς» στο «Μπερναμπέου», ωστόσο πήρε και σήμερα τη νίκη και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της.

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ αρκούταν στο να κυκλοφορεί τη μπάλα και σπάνια πάταγε στην αντίπαλη περιοχή.

Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Μέχρι το 50’ δηλαδή, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 1-0. Ο Πορτογάλος επιχείρησε το σουτ από πολύ μακριά, ο Εουρέλιο Γκόμεζ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, την έχασε μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ αυτό… έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων και χάλασε τον καλό ρυθμό του αγώνα. Στα επόμενα λεπτά δεν έγινε κάποια σπουδαία φάση, με εξαίρεση ορισμένα μακρινά σουτ και έτσι το 1-0 υπέρ των Ισπανών ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τότεναμ:Γκόμες, Μπέιλ, Χατλεστόουν(71' Σάντρο), Λένον(61' Ντεφό), Παβλιουτσένκο, ΦανΝτεΦάαρτ, Γκαλάς, Μόντριτς(83' Κράνιτσαρ), Ντόουσον, Τσόρλουκα, Εκότο.

Ρεάλ:Κασίγιας, Καρβάλιο, Ράμος(59' Γκρανέρο), Ρονάλντο(65' Κακά), Μαρσέλο, Αλόνσο(75' Μπενζεμά), Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Οτζίλ, Κεντίρα, Αντεμπαγιόρ.
 

<
szólj hozzá: T0-1R

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags