Facebook Pixel Μου-φαγαδάκης!
| 2011-04-14 08:31:00

Μου-φαγαδάκης!

Μου-φαγαδάκης!

Σε παρωδία και μέγα φιάσκο εξελίχθηκε το ενδιαφέρον του Θεόφιλου Φαγαδάκη για τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Μαχλάς "εξερράγη" στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και φώναξε πως ο Κρητικός επιχειρηματίας του προσκόμισε "μούφα χαρτιά!".

«Το χαρτί είναι μούφα! Σας λέω εγώ ότι είναι κόλπο. Μας έχει κοροϊδέψει όλους. Εγώ φταίω. Ζητώ συγγνώμη από όλους. Τον πίστεψα αυτό τον κύριο. Το κατάλαβα τώρα. Μη τον εμπιστεύεστε. Μας είπε ότι θα δώσει τα λεφτά και θα εγγυηθούμε εμείς ως πρόσωπα για να τα πάρει πίσω. Και τώρα μας φέρνει αυτό το χαρτί. Νοιώθω προδωμένος», είπε ο Μαχλάς στην έκρηξή του, στα λεγόμενα του Φαγαδάκη ότι προσφέρει στον ΟΦΗ 1 εκ. ευρώ μέσω εγγυητικής επιταγής. 

«Είναι ένα χαρτί που το βρίσκει κανείς στο Μοναστηράκι! Δεν έχει ισχύ. Δεν έχει σφραγίδα και υπογραφές» τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, από εκείνους που ζητούσαν επίμονα από τον επιχειρηματία να το δώσει , αλλά εκείνος δεν ήθελε να αφήσει ούτε ένα αντίγραφο με αυτό!».

«Πάμε πρώτα στην τράπεζα να δείτε αν το χαρτί που σας έφερα είναι πλαστό και μετά να με κατακρίνετε», ήταν η απάντηση του Θεόφιλου Φαγαδάκη.

«Αποδείξτε μας ότι δεν είναι φιάσκο όλη αυτή η ιστορία. Αποδείξτε μας ότι δεν παίζετε παιχνίδι στην πλάτη του ΟΦΗ», ήταν η τοποθέτηση από τον Γιώργο Στεφανουδάκη, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

«Δεν μπορώ να πάρω μέρος σε μια τέτοια συζήτηση. Είχα εκφράσει στο Μαχλά τις επιφυλάξεις μου και αποχωρώ», ήταν η αναφορά από τον αντιπεριφερειάρχη, Ευριπείδη Κουκιαδάκη.

«Γιατί δεν μου είπατε από νωρίς ότι δεν μπορείτε. Τι θέλετε επιτέλους; Να πάρετε έργα στην Κρήτη;», είπε μέσα σε άλλα ο οργισμένος, Νίκος Μαχλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags