Facebook Pixel «Αν μία ομάδα θέλει σωθεί, μπορεί και στο... Καραϊσκάκης»
| 2014-02-27 21:45:00

«Αν μία ομάδα θέλει σωθεί, μπορεί και στο... Καραϊσκάκης»

«Αν μία ομάδα θέλει σωθεί, μπορεί και στο... Καραϊσκάκης»

Ο Σταμάτης Βελλής ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα και την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ και ξεκαθάρισε πως πλέον δεν τον νοιάζει ούτε αν θα σωθεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Ο κόσμος αποφάσισε να μείνουμε στην κατηγορία. Εγώ αποχωρώ στις 30 Ιουνίου και θα πληρωθούν όλοι μέχρι τότε. Από σήμερα δεν είμαι καν φίλος του Απόλλωνα. Δε με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Ούτε κι εάν εντέλει σωθεί η ομάδα. Ούτε και θα ασχοληθώ με το να δω παιχνίδια στην τηλεόραση. Η δική μου απόφαση ήταν να αποχωρήσουμε, ο κόσμος αποφάσισε στην γενική συνέλευση να μείνει η ομάδα και να το παλέψει», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Βελλής.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για όσα είπε νωρίτερα ο Γιάννης Μώραλης για τον ίδιο και απάντησε: «Τον σέβομαι. Τον έχω δει μια φορά. Όταν δουλεύει δεν είναι Ολυμπιακός, κάνει σωστά τη δουλειά του. Τα κάνει όλα από κάτω... Μια φορά κακή διαιτησία δεν είναι πρόβλημα, επαναλαμβανόμενες όμως είναι. Δε μπορούμε να αποδείξουμε κάτι. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο τι συμβαίνει. Έχει καταντήσει έτσι το ποδόσφαιρο που εάν μια ομάδα θέλει να σωθεί μπορεί να σωθεί ακόμα και στο... Καραϊσκάκης. Όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις δε σημαίνει πως κάτι δεν έγινε, αλλά μπορεί να έγινε κάτι που δεν τιμωρείται».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags