Facebook Pixel «Η ΕΠΟ υπεύθυνη για την έκδοση των δελτίων»
| 2011-04-14 19:40:00

«Η ΕΠΟ υπεύθυνη για την έκδοση των δελτίων»

«Η ΕΠΟ υπεύθυνη για την έκδοση των δελτίων»

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι τα περιβόητα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο εκδόθηκαν με την έγκριση της ΕΠΟ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Επειδή τα στοιχεία είναι ψευδή και δημιουργούνται εντυπώσεις ότι από τον Μάιο του 2009, όπως ο ισχυρίζεται ο κ. Σαλευρής, δεν υπήρχε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, έχουμε να δηλώσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Τα προβλήματα για τον Ιωνικό αναφορικά με τα παιχνίδια που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, ξεκινάνε μετά τον Ιανουάριο του 2011 (στο ματς με τα Τρίκαλα). Να θυμίσουμε ότι στην ΠΑΕ Ιωνικός επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 35.000 ευρώ. Τα δελτία μας εκδόθηκαν κανονικά με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και αν υπάρχουν πλαστογραφημένα χαρτιά, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Εισαγγελέα. Όλα τα παραστατικά σφραγίσματος εισιτήριων από την ΕΠΑΕ και την Εφορία, υπάρχουν στη διάθεσή σας και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που αρνηθήκατε να τα πάρετε από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης.

Η ΕΠΟ είναι υπεύθυνη για την έκδοση των δελτίων και την ανάκληση αυτών. Εμείς στείλαμε ότι μας ζητήθηκε, δηλαδή τα δελτία. Ας τελειώνουμε λοιπόν με τις εντυπώσεις, γιατί δυσφήμηση είναι πολλά πλην αυτού. Η ΕΠΟ και οι επιτροπές πρέπει να είναι προσεκτικές, γιατί ο Ιωνικός δεν είναι πρόβατο για σφαγή του Πάσχα. Γι αυτό για τη λέξη "πλαστά" θα απολογηθεί στις αρμόδιες αρχές η Καλλιθέα και ο κ. Σαλευρής.

Υπάρχει ο αριθμός παραστατικού 4072, σειρά Α στο ΙΚΑ με ημερομηνία έκδοσης 18/2/2011 και υπάρχουν και στην εφορία στο τμήμα Κ.Π.Β.Σ τα αποδεικτικά θεώρησης με αριθμό φακέλου 3785 μέχρι και το παιχνίδι του Παναιτωλικού. Επειδή το θέμα είναι λεπτό και πολυδιάστατο, ας αφήσουμε τις αρμόδιες Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους. Για το μόνο που διαφωνούμε από την στιγμή που υπάρχουν καταγγελίες για όλες τις ομάδες, όλων των επαγγελματικών κατηγοριών, είναι γιατί δεν εξετάστηκαν όλες μαζί και τιμωρούνται μέχρι στιγμής δύο ομάδες. Αυτό δεν είναι αθέμιτο και δυσφημιστικό;

Ο κ. Πιλάβιος έχει ήθος και όρεξη, έχει όμως και αντίληψη. Η δόλια συμπεριφορά ανήκει σε άλλους και όχι σε εμάς και επειδή υπάρχουν οι καταγγελίες της Λάρισας, ας αναλογιστούμε τι γίνεται... Εμείς θα αγωνιστούμε με τους παίκτες που απομείνανε μέχρι να βγει η τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε αγωνιστικά και δικαστικά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags