Facebook Pixel «Γιατί να διαψεύδουμε συνέχεια εγώ και ο Μελισσανίδης;»
| 2011-04-14 19:53:00

«Γιατί να διαψεύδουμε συνέχεια εγώ και ο Μελισσανίδης;»

«Γιατί να διαψεύδουμε συνέχεια εγώ και ο Μελισσανίδης;»

Ο Γιώργος Δαλακούρας, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα ως πιθανός επενδυτής της ΑΕΚ, διέψευσε κατηγορηματικά την συγκεκριμένη φημολογία και μίλησε για μία συνάντηση που είχε σήμερα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
 

Σε δηλώσεις του στον «Sentra103.3» ο 73χρονος εφοπλιστής ανέφερε: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την φημολογία για την ΑΕΚ.Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτω τώρα ούτε στο μέλλον. Όλο αυτό και η εμπλοκή του ονόματός μου στην ΑΕΚ δεν κάνει καλό και με λυπεί. Αποπροσανατολίζει τον κόσμο και όσους θέλουν να επενδύσουν στον σύλλογο».

Στην συνέχεια μίλησε και για μίασυνάντηση με τον «Τίγρη»: «Μάλιστα, είδα σήμερα τον Μελισσανίδη σε μία ναυτιλιακή εκδήλωση και λέγαμε πως δεν γίνεται συνέχεια να διαψεύδουμε. Με τον κ. Μελισσανίδη ήμασταν σε έναν χώρο με 100 άτομα και δεν είπαμε κάτι παραπάνω. Νομίζω πως ο Μελισσανίδης, όπως και εγώ είμαστε σαφείς (σ.σ. για τις διαψεύσεις)».

Για το μέλλον της ΑΕΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου πρόσθεσε: «Εύχομαι να βρεθεί λύση. Από αυτά που συμβαίνουν με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τις άλλες ομάδες, νομίζω πως πρέπει να κατέβει το επίπεδο για την συνέχεια. Σε αυτό τον δρόμο θα πάει και ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται να ξοδεύουν από τα μη υπάρχοντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το πρωινό ρεπορτάζ: Ο Δαλακούρας επιστρέφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags