Facebook Pixel Βιτ-όλα για πάρτη του!
| 2011-04-14 20:23:00

Βιτ-όλα για πάρτη του!

Βιτ-όλα για πάρτη του!

Για να ξέρουμε τι λέμε, ο Βιτόλο είναι πράγματι μια καλή περίπτωση. Και δεν είναι τυχαίο το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι τον γλυκοκοιτάνε από Αθήνα και συγκεκριμένα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Βιτόλο είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει, όπως έχει άλλωστε κάνει και στον ΠΑΟΚ. Και τρεχαντήρι μπορεί να γίνει για να κλείνει τρύπες στα χαφ, αλλά και να φτιάξει παιχνίδι αφού ξέρει μπαλίτσα. Και, βέβαια, είναι ένας εγκεφαλικός ποδοσφαιριστής. Βλέπει γήπεδο και γενικά τον ΠΑΟΚ τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Ας μην ξεχνάμε πώς το μυστικό του δικεφάλου, κυρίως για την ανασταλτική λειτουργία όλης της ομάδας τα τελευταία χρόνια ήταν το δίδυμο Βιτόλο - Γκαρσία. Αυτοί οι δυο ήταν ως επί το πλείστον η καρδιά του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια, έκοβαν κι έραβαν.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγνοηθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, ειδικά από την στιγμή που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση ο Ολυμπιακός (αφού έφυγε και ο Ντουντού), αλλά και ο Παναθηναϊκός, ειδικά αν αποχωρήσουν κάποιοι στα χαφ. Γενικά, ο Βιτόλο είναι «εργαλείο» και ο Ζαγοράκης μπορεί να βάλει λεφτά στο ταμείο του, όπως βέβαια και από τον Βιεϊρίνια.

Με τη διαφορά, ότι ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να αντικαταστήσει αυτούς τους παίκτες αν φύγουν το καλοκαίρι...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags