Facebook Pixel «Άλλο να έχεις καλούς παίκτες, άλλο ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-14 20:34:00

«Άλλο να έχεις καλούς παίκτες, άλλο ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άλλο να έχεις καλούς παίκτες, άλλο ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις του σε χορηγό του συλλόγου κάνει μια αποτίμηση της φετινής χρονιάς και αναφέρεται στους λόγους που πήρε ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα.
 

Οι δηλώσεις είναι πριν την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οριστική παραμονή του στο Λιμάνι για άλλον έναν χρόνο:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι αυτή τη στιγμή. Είναι μια πολύ καλή χρονιά για όλους παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε και ήταν για όλους μας μια πολύ καλή χρονιά. Ειδικά όταν έχεις επιστρέψει από μια πολύ δύσκολη και κακή χρονιά. Εκτός από τα τελευταία παιχνίδια όλα τα υπόλοιπα ήταν ντέρμπι, δεν υπήρχε εύκολο παιχνίδι φέτος. Εμείς βλέπαμε όλα τα παιχνίδια  με τον ίδιο τρόπο και αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας. Το μυστικό της επιτυχίας και μια από τις αξίες που είχε ο Ολυμπιακός είναι ότι αντιμετώπιζε όλα τα παιχνίδια με νοοτροπία νικητή και με σκοπό να τα κερδίσει και αυτό μας ξεχώριζε από τις υπόλοιπες ομάδες. Είμαστε ομάδα. Άλλο να έχεις καλούς ποδοσφαιριστές, άλλο να έχεις ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επερχόμενη φιέστα της Κυριακής και στο «αντίο» του Αντώνη Νικοπολίδη: «Θα είναι μια πολύ ωραία μέρα για όλους την Κυριακή. Θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε και να βγάλουμε  όλη την πίεση της χρονιάς. Επίσης, θα είναι πολύ σημαντική μέρα καθώς θα πούμε το αντίο στον Νικοπολίδη, ο οποίος αποχωρεί και θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Πολλά λόγια θα μπορούσα να πω για τον Νικοπολίδη, όλοι ξέρουν πως ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας. Όχι μόνο γιατί είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά και γιατί είναι καταπληκτικός άνθρωπος και μια πολύ σημαντική προσωπικότητα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την Εθνική ομάδα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags