Facebook Pixel Υποστολή σημαίας στην Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-04 18:31:00

Υποστολή σημαίας στην Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποστολή σημαίας στην Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" δεν αποκάλυψε αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Έπειτα από 18 χρόνια προσφοράς στην Μπάρτσα, ο Κάρλες Πουγιόλ έκρινε πως έφτασε η στιγμή για το μεγάλο "αντίο". Ο εμβληματικός αρχηγός, που τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς και δύο εγχειρήσεις στο γόνατο, ανακοίνωσε σήμερα (4/3) με κάθε επισημότητα αυτό που εδώ και καιρό κυκλοφορούσε ως απλή φήμη στην Καταλονία: η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία του με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016.

"Στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσω τη Μπαρτσελόνα. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Αισθάνομαι ότι χρειάζομαι ξεκούραση", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε πριν από την προπόνηση της ομάδας.

Ο 36χρονος πια Πουγιόλ ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην ομάδα του χωριού του, την Λα Πόμπλα Ντε Σεγούρ, όταν σε ηλικία 16 ετών έγινε μέλος της περίφημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, της Λα Μασία. Στην πρώτη ομάδα της Μπάρτσα αγωνίστηκε τη σεζόν 1999-2000 και έκτοτε μετράει 392 συμμετοχές και 12 γκολ στο πρωτάθλημα, με το τελευταίο να το σημειώνει την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Αλμερία. Επίσης, έχει 58 συμμετοχές (4 γκολ) στο Κύπελλο Ισπανίας, 129 συμμετοχές (2 γκολ) σε Champions League και Europa League και 14 συμμετοχές σε ισπανικά και ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και σε Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Το βίντεο από το σημερινό «αντίο»



Βίντεο από την πλούσια καριέρα του...




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags