Facebook Pixel Ισχύει η «κίνηση σωτηρίας», παρά την διάψευση Δαλακούρα!
| 2011-04-14 23:07:00

Ισχύει η «κίνηση σωτηρίας», παρά την διάψευση Δαλακούρα!

Ισχύει η «κίνηση σωτηρίας», παρά την διάψευση Δαλακούρα!

Παρά τα όσα είπε ο Γιώργος Δαλακούρας ισχύει το ενδιαφέρον των παλαιών παραγόντων για την ΠΑΕ ΑΕΚ…

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δαλακούρα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μίλησε για πρώτη φορά ο εφοπλιστής, αλλά παρότι διέψευσε ότι συμμετείχε ή μεσολάβησε σε κίνηση παλαιών παραγόντων της ΑΕΚ για επένδυση στην ΠΑΕ το θέμα ισχύει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παλιοί παράγοντες έχουν κάνει τις επαφές τους και μάλιστα έχουν κάνει και συναντήσεις με τον Πέτρο Παππά, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο 73χρονος Έλληνας εφοπλιστής συμμετείχε σε ομάδα, η οποία αποτελείται από παλιούς παράγοντες του δικεφάλου, με τα ονόματα των Νίκου Στράτου, Μάκη Αγγελόπουλου, Γεράσιμου Έρτσου και Γιώργου Κασσαβέτη, να είναι μερικά από αυτά. Οι επαφές και έχουν επιβεβαιωθεί και το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι υπαρκτό.

Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις διάψευσης του Δαλακούρα υπάρχουν δύο ερμηνείες. Η μία αναφέρει ότι ο 73χρονος θολώνει τα νερά. Όπως έκανε ο γιος του όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του πατέρα του με δηλώσεις, αλλά τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν για το ενδιαφέρον των παλαιών παραγόντων για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η δεύτερη ερμηνεία αναφέρει ότι ο Δαλακούρας δεν συμμετέχει πλέον στην ομάδα, η οποία πάντως συνεχίζει τις επαφές.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω και οι πληροφορίες που μαρτυρούν ότι το ενδιαφέρον της ομάδας των παλαιών παραγόντων για την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι υπαρκτό, δεν σημαίνει ότι θα έχουν και αίσιο αποτέλεσμα.

Πηγή:aek365.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags