Facebook Pixel Άρχισαν το ξεπούλημα;
| 2011-04-14 23:15:00

Άρχισαν το ξεπούλημα;

Άρχισαν το ξεπούλημα;

Ο μάνατζερ του Λέτο, όπως είχε προαναγγείλει ο sportdog, είναι στην Αθήνα και ο Παναθηναϊκός του ζήτησε να φέρει πρόταση για την παραχώρηση του Αργεντίνου. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή...
 

Από νωρίτερα σας έγραψε ο σκύλος για την άφιξη του Φερνάντο Κοσεντίνο στην Ελλάδα και τις… διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Τελικά, ο Αργεντινός ατζέντης ήρθε στην χώρα μας για να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα, όχι για το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού με το «τριφύλλι», αλλά για το ενδεχόμενο να βρουν μία ομάδα στο εξωτερικό που θα δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Αυτός είναι ο στόχος των «πρασίνων» και η πώληση του Λέτο αποτελεί πλέον προτεραιότητα. Θεωρούν πως πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να «πιάσει» αυτά τα λεφτά και να τους δώσει μία μεγάλη οικονομική ανάσα. Άλλωστε, η απόφαση για πωλήσεις παικτών ουσιαστικά …ελήφθη στο τελευταίο Δ.Σ. κι ας τα μάσησαν μετά οι μέτοχοι.

Αυτό που θα προσπαθήσουν, όμως, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, είναι να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος είναι ο πιο συμπαθής ποδοσφαιριστής στον κόσμο της ομάδας και σίγουρα η αποχώρησή του θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Για αυτό τον λόγο οι «πράσινοι» επιθυμούν να αποφύγουν τις περιπέτειες που μπορεί να φέρει πιθανή πώληση του Σισέ και να στραφούν σε λιγότερο …επικίνδυνες λύσεις με παίκτες όπως οι Λέτο, Νίνης, Τζόρβας και Βύντρα. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν φύγουν, δεν θα προκαλέσουν τόσο μεγάλες αντιδράσεις. Αν, λοιπόν, βγουν τα λεφτά που χρειάζεται ο σύλλογος από κάποιους εξ αυτών, τότε η διοίκηση δεν θα… αποχαιρετήσει τον Σισέ και θα πικράνει κι άλλο τον κόσμο.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως η συνάντηση για τον Λέτο είναι μία από τις πολλές που θα κάνει ο Γόντικας τις επόμενες ημέρες για να… ελαφρύνει το ρόστερ και να κλείσει την οικονομική τρύπα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags