Facebook Pixel Έλληνας παιχταράς χτυπάει μεταγραφάρα!
| 2014-03-05 15:00:00

Έλληνας παιχταράς χτυπάει μεταγραφάρα!

Έλληνας παιχταράς χτυπάει μεταγραφάρα!

Ποιος ετοιμάζεται για το... άλμα στην καριέρα του το καλοκαίρι και γιατί πρέπει να νιώθει τυχερός που δεν μπλέχτηκε με την Σούπερ Λιγκ πριν από λίγους μήνες; Διαβάστε στον sportdog!

Από τους πιο... τυχερούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο πρέπει να αισθάνεται ο Μανόλης Παπαστεριανός, ο οποίος πριν από έναν μήνα έκανε τα πάντα για να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη και τώρα ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της καριέρας του!

Ο Έλληνας άσος πάλεψε πάρα πολύ για να έρθει στους Θεσσαλονικείς, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υποβιβαστούν στο τέλος της περιόδου, ωστόσο η νυν ομάδα του, η Κονκόρντια ήταν ανένδοτη και δεν τον άφησε να φύγει τζάμπα.

Η εξέλιξη αυτή όμως, μάλλον του... έσωσε την καριέρα, καθώς πριν λίγες ημέρες επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον της πρωτοπόρου του ρουμανικού πρωταθλήματος, Στεάουα, για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος!

Μάλιστα, η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως η μεγάλη ομάδα της Ρουμανίας ήδη συζητάει με τον ατζέντη του, παράλληλα με την υπόθεση ανανέωσης του Παντελή Καπετάνου.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι οι Παπαστεριανός και Καπετάνος από αντίπαλοι, τη νέα σεζόν να ξαναβρεθούν (είχαν ξεκινήσει από τον Ηρακλή) συμπαίκτες στη Στεάουα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags