Facebook Pixel «Ανακοίνωση της ΕΠΟ ή του Ολυμπιακού»;
| 2014-03-05 17:55:00

«Ανακοίνωση της ΕΠΟ ή του Ολυμπιακού»;

«Ανακοίνωση της ΕΠΟ ή του Ολυμπιακού»;

O γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, σχολίασε την απόφαση της ΕΠΟ για της ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γκαγκάτση στην εκπομπή του PAOK24 στον "Libero 107,4":

Αν όλα όσα γίνονται από πλευράς ΕΠΟ γίνονται από πρόθεση ή είναι θέμα ανοργανωσιάς: Προχειρότητα, ανοργανωσιά  υπήρχε από την πρώτη στιγμή που βγήκε το πρόγραμμα της ΕΠΟ. Οι ημερομηνίες είναι γνωστές από το προηγούμενο καλοκαίρι. Είναι ξεκάθαρα θέμα πρόθεσης και αλαζονικής συμπεριφοράς από την πλευρά της ΕΠΟ. Υπάρχει μία σειρά από συγκεκριμένα γεγονότα που έχουν κορυφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποδεικνύουν την προκλητική στάση απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τις δηλώσεις του ανθρώπου τις ΕΠΟ για στελέχη της ΠΑΕ (Βρύζα, Γκαγκάτση, Κωνσταντινίδη): Και για τους τρεις υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση. Την πρώτη φορά ο κ. Γαβριηλίδης είπε ότι υπήρχε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, τη δεύτερη ότι δεν υπήρχε συμφωνία και σήμερα ότι υπήρχε αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μη γίνει ο αγώνας 12 Μαρτίου. Εμείς από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ορίσει την συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία ήταν η μοναδική κενή. Ήταν πρόθεση και επιθυμία μας. Ο Παναθηναϊκός ή ο ΟΦΗ θα έχουν περισσότερες μέρες για παράδειγμα ξεκούρασης αν προκριθούν στον τελικό. Αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Είναι η όλη οργάνωση της διοργάνωσης, του τελικού, των εκδρομών, των μέτρων ασφαλείας που θα πρέπει να διευθετηθούν και δεν υπάρχει ο χρόνος. Είναι πολύ μεγάλη η προχειρότητα και η ανοργανωσιά.

Για την επικοινωνία του με τον κ. Γαβριηλίδη: Τηλεφωνικά μιλήσαμε με τον κ. Γαβριηλίδη. Μίλησε και με τον κ. Βρύζα, ο οποίος του είπε πριν από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ότι θέλουμε να αγωνιστούμε στις 12 Μαρτίου. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση και είναι αστεία η δικαιολογία.

Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ: Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΕΠΟ ή της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Και το λέω για τον τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένη και για όσα αναφέρει. Είναι λες και την έχει γράψει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Για το αν τέθηκε θέμα ξεκούρασης από τον Ολυμπιακό: Χτες ο κ. Γαβριηλίδης είπε ότι δεν αφορά την ΕΠΟ αν θέλει να ξεκουράσει παίκτες για το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αντίστοιχη μέριμνα και για τον ΠΑΟΚ αν προκρινόταν κόντρα στην Μπενφίκα. Κάνουν λάθος στις ημερομηνίες. Ακόμα και να προκρινόταν ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, θα έπαιζε την άλλη εβδομάδα. Είναι δείγμα της ανοργανωσιάς τους.

Για το αν η απόφαση που βγήκε σχετίζεται με την ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού: Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ το θεωρώ βέβαιο. Την Τρίτη δεν ήταν γνωστό το κατηγορητήριο και έτρεξαν να βγάλουν τις ημερομηνίες για να μην έχουν κανένα πρόβλημα.

Για τα περιστατικά που προκάλεσαν την οργή του ΠΑΟΚ: Υπάρχει περίπτωση στο Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συμβεί ότι έγινε με τον ΠΑΟΚ την ημέρα που έπαιζε με την Μπενφίκα. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο.

Για τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση: Ο πρόεδρος μιλάει με τον μεγαλομέτοχο για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ πέρα από την ανακοίνωση. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν κινήσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ και ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση σε αυτά που γίνονται.

Για όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για ομάδες με φιλικές ενώσεις: Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν φιλικές ενώσεις προς κάποιες ομάδες. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σχέσεις με κάποιες ομάδες. Δε θέλω να το σχολιάσω. Είναι περίεργο. Για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα κιόλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags