Facebook Pixel «Πόρτα» Βαλβέρδε σε Μπιλμπάο!
| 2011-04-15 00:04:00

«Πόρτα» Βαλβέρδε σε Μπιλμπάο!

«Πόρτα» Βαλβέρδε σε Μπιλμπάο!

Πρόταση της Μπιλμπάο φαίνεται πως απέρριψε πριν από λίγες ημέρες ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντούσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη (14/4), με σκοπό να μπει ένα τέλος σχετικά με την παραμονή ή όχι του Ισπανού τεχνικού, στον πάγκο του Ολυμπιακού της νέας περιόδου.

Η συζήτηση τους κράτησε περίπου 2 ώρες, με τα αποτελέσματα να είναι αυτά που όλοι γνωρίζουμε. Ο Βαλβέρδε θα βρίσκεται στο "τιμόνι" των ερυθρολεύκων και τη νέα σεζόν και θα τους "οδηγήσει" τόσο στις εντός συνόρων διοργανώσεις, όσο και στα σαλόνια του Champions League. Έγινε επίσης γνωστό πως η συζήτηση... απλώθηκε και σε άλλα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, όπως τα μεταγραφικά.

 Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες, αλλά υπήρξε μια πρώτη κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών, σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Στο τραπέζι έπεσαν και θέματα οργανωτικά που αφορούν το σύλλογο, θέματα προετοιμασίας κτλ.

 Συνέβη όμως και κάτι άλλο, που εν πολλοίς δείχνει την όρεξη του Βαλβέρδε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε εφέτος πριν κάποια στιγμή επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα του. Ο "Τσινγκούρι" σε ένα σημείο της συζήτησης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκάλυψε στον πρόεδρο των ερυθρολεύκων πως στο διάστημα της παραμονής του στην Ισπανία, τον πλησίασε η Μπιλμπάο και του πρόσφερε ένα συμβόλαιο συνεργασίας καλύτερο από αυτό που προβλέπει η συμφωνία του με τους Πειραιώτες για τη νέα σεζόν.

 Ο Βαλβέρδε εξομολογήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως δεν σκόπευε να κάνει δεκτή την προσφορά της Αθλέτικ, αφού θέλει να ολοκληρώσει το έργο του στον Θρύλο αλλά και επειδή νιώθει σκλαβωμένος από την συμπεριφορά και την κατανόηση του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών προς το πρόσωπο του. Ο Βάσκος είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το νταμπλ της νέας χρονιάς στην Ελλάδα αλλά και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Πηγή:Redplanet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags