Facebook Pixel Μετά τον Μουρίνιο, η σειρά του Μπέκαμ! (ΦΩΤΟ)
| 2014-03-08 00:00:00

Μετά τον Μουρίνιο, η σειρά του Μπέκαμ! (ΦΩΤΟ)

Μετά τον Μουρίνιο, η σειρά του Μπέκαμ! (ΦΩΤΟ)

Τι κοινό έχουν οι δυο τους και σε τι ακολούθησε ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου τον Πορτογάλο κόουτς;

Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο είναι οι δύο μεγάλες αδυναμίες των ανδρών. Οπότε αν ενώσεις και τα δύο έχεις φτιάξει το ιδανικό… μείγμα. Η Jaguar επιμένει ποδοσφαιρικά και προσλαμβάνει έναν ακόμη θρύλο του σύγχρονου ποδοσφαίρου για να διαφημίσει τα μοντέλα της. Μετά λοιπόν τη συμφωνία με τον Jose Mourinho για να την εκπροσωπεί εντός συνόρων, η βρετανική μάρκα ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον David Beckham στην Κίνα.

Η αναγνωρισιμότητα του 39χρονου Άγγλου σε όλο τον πλανήτη είναι δεδομένη, οπότε η επιλογή της Jaguar να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια για την πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο και την κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκινήτων ήρθε μάλλον φυσιολογικά. Αρχικά το δίδυμο Jaguar-Beckham θα εμφανιστεί σε περιοδικά και outdoor, ενώ θα ακολουθήσουν και τα τηλεοπτικά σποτ.

Το πρώτο μοντέλο που θα διαφημίσει ο πρώην άσος των Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν, είναι το «βαρύ πυροβολικό» της Jaguar, η F-Type Coupe. «Ανέκαθεν ήμουν θαυμαστής των μοντέλων της Jaguar, από την κλασσική E-Type της δεκαετίας του ’60 έως την εντυπωσιακή F-Type Coupe. Αποτελεί τιμή να υποστηρίζω μία μάρκα με εκπληκτική ιστορία και ανυπομονώ να συμβάλλω στην επέκταση της Jaguar», ήταν οι αναμενόμενες δηλώσεις του Beckham.

Τη φωτογράφιση θα αναλάβει ο διάσημος Γερμανός φωτογράφος και άνθρωπος του κινηματογράφου, Peter Lindbergh.



Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags