Facebook Pixel «Και τα δύο πέναλτι της ΑΕΚ δεν ήταν...»
| 2014-03-09 18:30:00

«Και τα δύο πέναλτι της ΑΕΚ δεν ήταν...»

«Και τα δύο πέναλτι της ΑΕΚ δεν ήταν...»

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα του Ηρόδοτου με 2-1 από την ΑΕΚ και απογοητευμένος από την διαιτησία.

«Εμείς ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στην ΑΕΚ να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ξεκινήσαμε καλά και πιέζαμε ψηλά. Έχει προβλήματα στην άμυνα η ΑΕΚ. Δεχθήκαμε γκολ αλλά ισοφαρίσαμε από κλέψιμο. Δεν μπορέσαμε αυτό που θέλαμε να παίξουμε, από μια αυστηρή κόκκινη και πέναλτι. Μοιραία είχαμε παθητικό ρόλο. Και πάλι αντισταθήκαμε και σταθήκαμε καλά. Στο 90' χάσαμε από ένα πολύ καλό γκολ του Πλατέλλα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Αποδείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι αξίζουμε 2η θέση», ανέφερε σχετικά.

«Και τα δύο πέναλτι δεν ήταν, για αυτό έλεγα ακόμη ένα... Ο διαιτητής τα δίνει, όχι η ΑΕΚ. Το πρώτο πέναλτι είναι μεγάλο σφάλμα του διαιτητή, αλλά ούτε κόκκινη. Δεν είναι σκόπιμο ότι έκανε ο παίκτης. Ήταν σκληρή απόφαση για εμάς».

Ερωτηθείς αν θα... ανακαλέσει τη δήλωσή του για τα πέναλτι εφόσον δει στην τηλεόραση πως όντως ήταν, ο Κολιτσιδάκης είπε "ναι, αλλά δεν νομίζω πως ήταν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags