Facebook Pixel Μάκος: "Δεν έβρισα την Κύπρο"
| 2014-03-10 00:22:00

Μάκος: "Δεν έβρισα την Κύπρο"

Μάκος: "Δεν έβρισα την Κύπρο"

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποβολή του Γρηγόρη Μάκου στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1) και τα όσα έγραψε ο διαιτητής του αγώνα στο φύλλο αγώνα. Ο διεθνής μέσος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις, καθώς ο ρέφερι του ματς ανέφερε πως είπε "Γ..ω την Κύπρο σας".

Ο Γρηγόρης Μάκος αναγνωρίζει ότι εκστόμισε αρκετά "γαλλικά" πάνω στην ένταση της στιγμής, αλλά δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έβρισε την Κύπρο. "Πληροφορήθηκα μετά, αφού έφυγα από το γήπεδο, τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω πει αυτή τη φράση! Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν Κύπριο για να πω μία τέτοια φράση! Προς Θεού! Γιατί να βρίσω την Κύπρο;", δήλωσε στην κυπριακή ιστοσελίδα "Balla".

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Πήγα μετά το τέλος του αγώνα μέσα στο γραφείο του διαιτητή και απολογήθηκα για τη συμπεριφορά μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έβρισα, γι' αυτό και πήρα την κόκκινη κάρτα. Αλλά δεν είπα αυτό που αναγράφεται στο φύλλο αγώνος.

Δεν λέω ότι ο διαιτητής το έκανε με δόλο, ίσως να μην άκουσε καλά όσα είπα πάνω στην ένταση, γιατί η αλήθεια είναι πως είπα πολλά. Αλλά αυτό το πράγμα αποκλείεται να το είπα, είμαι σίγουρος, όση ένταση κι αν είχα, δεν υπήρχε περίπτωση να βρίσω την Κύπρο. Είπα άλλα πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν, αλλά όχι κάτι για την Κύπρο! Έλληνας είμαι, να βρίσω την Κύπρο; Προς Θεού! Απολογήθηκα μετά στο διαιτητή για τη συμπεριφορά μου, όχι γι' αυτό που αναγράφεται στο φύλλο αγώνος, γιατί δεν το είπα.

Πήγα και ζήτησα συγγνώμη, γιατί είμαι διεθνής παίκτης και δεν με τιμά η εικόνα μου στην αποβολή.
Ωστόσο θέλω να διαβεβαιώσω τους Κύπριους φιλάθλους ότι δεν είπα αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Μάλιστα όταν πήγα στο διαιτητή δεν μου είπε τίποτα για τη φράση αυτή. Μου είπε κιόλας ότι θα κατέγραφε ότι πήγα και απολογήθηκα μετά. Αυτό δεν το λέω για να μειωθεί η ποινή μου, αλλά γιατί θέλω να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με πληγώνουν όλα αυτά που λέγονται, γιατί δεν είναι αλήθεια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags