Facebook Pixel Ο Στρατηγός για τα χρέη του ΠΑΟΚ: «Καλά κάνει ο Σαββίδης»!
| 2014-03-11 18:54:00

Ο Στρατηγός για τα χρέη του ΠΑΟΚ: «Καλά κάνει ο Σαββίδης»!

Ο Στρατηγός για τα χρέη του ΠΑΟΚ: «Καλά κάνει ο Σαββίδης»!

Ο στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για όλα τα θέματα που απασχολούν τον «Δικέφαλο», όπως η αποπληρωμή των χρεών, η απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή PAOK24 στον «Libero 107,4»

«Φρόντιζε ένας κύριος, ο οποίος δεν αμειβόταν και καλά ο καημένος και είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, όπως μας είπε σε δηλώσεις του σήμερα. Τόσο πολύ μας σεβάστηκε. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με τον εγκέφαλο σου. Ο προπονητής είχε την ευθύνη για την κακή πορεία του ΠΑΟΚ. Αν αυτός είναι επαγγελματισμός, τι να πω, εγώ το βλέπω διαφορετικά. Η επιλογή Στέφενς ήταν σωστότατη αλλά ο προπονητής δεν ανταποκρίθηκε σωστά. Περγαμηνές είχε, όνομα ήταν, ακριβά πληρωνόταν, αλλά δεν έδωσε αυτά που έπρεπε και αυτό φάνηκε από τη δουλειά που δεν έκανε στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο στρατηγός για την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς, όντας εκνευρισμένος για τις δηλώσεις που έκανε ο Ολλανδός κατά την παρουσίαση του από τη Στουτγκάρδη.

Για τις ευθύνες του Στέφενς πρόσθεσε: Η αδιαφορία του προπονητή επηρέασε και τους παίκτες γιατί δεν έκανε τη δουλειά. Διώξαμε δηλαδή τον Τζιόλη για να φέρουμε τον υποτίθεται γρήγορο Μαντούρο. Δε θα έλεγα τίποτα τέτοιο αν δε διάβαζα τις δηλώσεις του σήμερα που υποτιμούν τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να σέβεται το ψωμί που έφαγε. Δεν μπορείς να απαξιώνεις τον Σαλπιγγίδη και να μην τον έχει με την Μπενφίκα και μετά να τον καλείς με τον Εργοτέλη. Ούτε με τη Σάλκε μπορείς να βγάζεις τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη. Να μην έχουμε επιθετικό. Μήπως ήρθε να ξεχρεώσει γραμμάτιο; Όσο ήταν εδώ ο Στέφενς ήθελα να τον στηρίξω. Οι σημερινές του δηλώσεις με τρέλαναν. Αν μη τι άλλο δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τους Έλληνες και είμαστε σίγουρα ισότιμοι.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Η καλύτερη εικόνα είναι ότι οι παίκτες πάλεψαν και έπαιξαν αντρίκεια. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν πλήρης και δεν καιγόταν και να έχουμε φέτος το μυαλό μας για τα παιχνίδια του Κυπέλλου που θα είναι καλύτερος γιατί θα θέλει τα παιχνίδια αυτά πολύ. Στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό οι παίκτες θα πρέπει να τρέξουν διπλάσια και να παίξουν καλά και όχι μπαμ-μπουμ.

Για τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ: Η ομάδα έχει πρόβλημα στη φυσική της κατάσταση και εκείνο το πίσω συνέχεια η μπάλα με κάνει τούρμπο εμένα, όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαι τεχνικός είμαι φίλαθλος. Κι εσείς είστε επαγγελματίες και ξέρετε καλύτερα. Δεν αντέχω να βλέπω τσίκι τσίκι συνέχεια και την μπάλα πίσω. Δε με απασχολεί τι λένε οι κριτικοί υποτίθεται του ποδοσφαίρου. Να ματώνουν για τη φανέλα όπως ο Τζαβέλλας, ο οποίος δεν είναι απίστευτος παίκτης αλλά προσπαθεί και δίνει την ψυχή του.

Για τις αντιδράσεις του Ιβάν Σαββίδη στις ήττες του ΠΑΟΚ: Ο κ. Σαββίδης λογικά θα τρελαίνεται όταν χάνει η ομάδα του. Στην Τούμπα δε θα πρέπει να περνάει κανένας όρθιος.

Για την ενότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ και την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να συσπειρώσει τον κόσμο: Μου άρεσε το κλίμα συσπείρωσης και είναι σωστό αυτό που κάνει ο Σαββίδης που θέλει να ενώσει όλα τα κομμάτια για να πάει ο ΠΑΟΚ καλύτερα ενωμένος μπροστά.

Για τις δυναμικές ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ τελευταία: Μου άρεσε ότι ο ΠΑΟΚ είχε απόψεις. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και είναι κίνημα και γι’ αυτό οφείλει να έχει άποψη και να συντελέσει στην ανόρθωση του αθλητισμού. Να γίνονται επί της ουσίας κινήσεις. Δε χρειάζεται να κάνεις συνέχεια δηλώσεις, θα σε κάνουν στο τέλος γραφικό. Έχουν τα μέσα και την τέχνη να σε κάνουν και το ξέρουμε καλά αυτό.

Για την άποψη του για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ: Καλά κάνεις ο Σαββίδης και θέλει να τελειώνει με τα χρέη. Καθάρισε με το χρέος, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μην περιμένεις όμως να κάνουν κάτι άλλο για τον ΠΑΟΚ. Είναι θέμα που αφορά όλες τις Α.Ε. και θα πρέπει επιτέλους να δοθεί μία συνολική λύση. Τα άλλα περί τρόικας είναι προσχήματα. Αν δέχονται να πληρώσει όλο το χρέος άμεσα ο Σαββίδης χωρίς προσαυξήσεις, αλλιώς ας περιμένουν 20 χρόνια και να παίρνουν 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο. Να ξεχρεωθούν από τις επόμενες γενιές δηλαδή. Υπάρχουν δύο λύσεις για τα χρέη.

Για τα εμπόδια που βάζει η πολιτεία στον Ιβάν Σαββίδη: Είδατε ποτέ να βοηθούν κάποιον στην Ελλάδα που να θέλει να επενδύσει; Γιατί να το κάνουν με τον Σαββίδη; Είναι πολύ άσχημο πράγμα αυτό να μη βοηθούν ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν χρήματα. Και με το προπονητικό βλέπουμε τι κάνουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags