Facebook Pixel Πρόστιμο και κοινωνική εργασία για τον Μάκο!
| 2014-03-12 19:46:00

Πρόστιμο και κοινωνική εργασία για τον Μάκο!

Πρόστιμο και κοινωνική εργασία για τον Μάκο!

Η Ανόρθωση αποφάσισε να τιμωρήσει τον Γρηγόρη Μάκο με πρόστιμο για την αποβολή του στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ δέχθηκε την απολογία του ποδοσφαιριστή πως δεν έβρισε την Κύπρο, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι συνεδρίασε χθες το πειθαρχικό συμβούλιο του συλλόγου και εξέτασε το πειθαρχικό παράπτωμα του ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Μάκου κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Ο ποδοσφαιριστής παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο σύμφωνα με τις πρόνοιες του εσωτερικού κανονισμού της ποδοσφαιρικής ομάδας, που αφορούν αδικαιολόγητη αποβολή από τον αγώνα και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο άκουσε την απολογία του ποδοσφαιριστή ο οποίος έδειξε ξεκάθαρη μεταμέλεια για την πράξη του και εξήγησε επακριβώς της θέση του για τα όσα λέχθηκαν στη φάση της αποβολής του. Επιπλέον, το Πειθαρχικό Συμβούλιο έλαβε σοβαρά υπόψη τόσο την απολογία του ποδοσφαιριστή προς τους διαιτητές, αμέσως μετά τον αγώνα, όσο και την έκθεση του προπονητή της ομάδας μας και τις εισηγήσεις του.

O Σύλλογος έλαβε επίσης υπόψη την όλη παρουσία και πρότερο βίο του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και εκφράζει τη στήριξη προς τον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του και βεβαιώνει το φίλαθλο κοινό μας ότι ο ποδοσφαιριστής πέραν πάσης αμφιβολίας σέβεται και τιμά το σύλλογο και τη χώρα μας.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως τιμωρήσει με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο τον ποδοσφαιριστή και όπως συμπεριλάβει γραπτή απολογία του ίδιου προς τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης. Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να εκτελέσει κοινωνική εργασία στα πλαίσια της προσφοράς του Συλλόγου στα κοινά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags