Facebook Pixel Ο Μπεκενμπάουερ φοβάται τον Γκουαρδιόλα!
| 2014-03-12 20:30:00

Ο Μπεκενμπάουερ φοβάται τον Γκουαρδιόλα!

Ο Μπεκενμπάουερ φοβάται τον Γκουαρδιόλα!

Ποια είναι η γνώμη σου για τον αρχιμ@@α, εκείνον που πρώτα αγοράζει σφαίρες και μετά ψάχνει με ποιο πιστόλι ταιριάζουν για να πυροβολεί; Γράφει ο Αποδυτηριάκιας!

Ο Ωραίος Φρανς, ο πολύς Μπεκενμπάουερ, μίλησε στη Γερμανία σα να είναι Έλληνας. Φοβερά πράγματα. Τα έβαλε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Αν είναι δυνατόν.

Μόνον Έλληνες, και ποτέ Γερμανοί, τα κάνουν αυτά. Να αγοράσουν βαγόνια, γιατί τα βρήκαν μπάνικα και λουσάτα, χωρίς να εξετάσουν αν είναι συμβατά με τις ράγες.

Τι μας είπε ο Μπεκενμπάουερ, ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Μπάγερν Μονάχου; Ότι δεν ξέρει ο Καταλανός προπονητής σε ποια ομάδα ήρθε. Ότι έτσι όπως παίζει η ομάδα θα καταντήσει Μπαρτσελώνα και δεν θα βλέπεται.

Τι να πεις; Πρώτα-πρώτα ο Γκουαρδιόλα, μία σύγχρονη διάννοια του ποδοσφαίρου, δεν ήρθε στο Μόναχο αλλά τον ήρθανε. Οι Βαυαροί έκαναν κρα να τον πάρουν. Και δεν θα δώσεις καμμία άλλη ερμηνεία στο πάντρεμα του μεσογειακού θεωρητικού με το κατ' εξοχήν δυνατό παιχνίδι ομάδας της βορειοευρωπαϊκής σχολής παρά ότι η Μπάγερν αποφάσισε να μπολιαστεί με φαντασία, με τεχνική. Να οπλιστεί με στοιχεία του αρτίστικου ποδοσφαίρου η στρατιωτικής κοπής εκπρόσωπος της μπουντεσλίγκα.

Όχι, λέει ο Μπεκενμπάουερ. Εγώ θέλω την Μπάγερν να κατεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή σαν τανκ και να αμολάει ριπές με το πυροβόλο. Σουτ, όχι επίθεση με πάσες ατελείωτες και να μπούμε στα δίχτυα με τη μπάλλα.

Κάνε μας τη χάρη, κύριε Μπεκενμπάουερ. Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Είναι καλύτερα να σταματήσεις να ασχολείσαι με τη μπάλλα. Λες ανοησίες, Φρανς. Και λες ανοησίες επειδή δεν ξέρεις κάτι άλλο να πεις. Και φοβάσαι μήπως ο Γκουαρδιόλα κλέψει ένα κομμάτι από τη δόξα σου. Από την αύρα σου.

Πέρα απ' αυτό. Δεν ήξεραν ποιον προπονητή πήρανε στην Μπάγερν; Την Κοκό Σανέλ πήρανε, όχι τον Βασίλειο Κωστέτσο. Αν θέλεις να φτιάξεις γκαγκστερική ταινία τον Μάρτιν Σκορτσέζε θα πάρεις σκηνοθέτη, όχι τον Δαλιανίδη.

ΛΑΜΟΓΙΟ ο Μπεκενμπάουερ, γράφει ο apodytiriakias.gr, σε ένα μυθικό σεντόνι, για όποιον αντέχει να διαβάζει αλήθειες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags