Facebook Pixel «Υπέρ εκείνου που με βρίζει και με προπηλακίζει;»
| 2011-04-15 18:43:00

«Υπέρ εκείνου που με βρίζει και με προπηλακίζει;»

«Υπέρ εκείνου που με βρίζει και με προπηλακίζει;»

«Επίθεση» στον Εργοτέλη για την στήριξη του προς το πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου εξαπέλυσε με δήλωση του ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο κ. Τζώρτζογλου με δήλωσή του κατακρίνει την στάση της ΠΑΕ να ψηφίσει τον Αχιλλέα Μπέο κατά την χθεσινή ψηφοφορία της Σούπερ Λιγκ για την εκπροσώπηση της ΕΠΟ.

Άλλωστε, η κόντρα του προέδρου της ΕΠΣΗ με τον Μπέο είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, ενώ έχουν υπάρξει και δύο σοβαρά επεισόδια μεταξύ τους.
 

Υπενθυμίζουμε ότι είχε δεχτεί επίθεση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου τόσο το περσινό καλοκαίρι, όταν ήταν στην επιφάνεια το θέμα των φακέλων με τα ύποπτα παιχνίδια, ενώ νέο επεισόδιο παίχτηκε το περασμένο φθινόπωρο όταν επισκέφτηκε την ΕΠΟ με τον Γιώργο Σταράκη με αποτέλεσμα να δεχτεί νέα επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο έξω μάλιστα από τα γραφεία του Σοφοκλή Πιλάβιου. 

Αναλυτικά η δήλωση:

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2011 δεν μας έκπλησσει πλέον τίποτα. Ούτε ακόμα και αυτή η είσοδος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ κατόπιν της χθεσινής απόφασης της Σούπερ Λιγκ και με την ψήφο της ΠΑΕ  Εργοτέλης της οποίας ΠΑΕ συνεχίζουν μέλη της οικογένειας μου να είναι μεγαλομέτοχοι. Αλήθεια, συμβαδίζουν αυτά τα δύο γεγονότα μεταξύ τους;

Μέλη της οικογένειας μου να είναι μέτοχοι του συλλόγου που ψηφίζει υπέρ εκείνου που με βρίζει και με προπηλακίζει συνεχώς με «την παρέα του;» Είμαι ακόμα πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου που με αυτήν την ιδιότητα μου έχω δεχτεί επανελλημένως επιθέσεις, προπηλακισμούς, απειλές από τον νεοεισελθέντα στην ΕΠΟ σύμβουλο ενώ δεν ξεχνώ το υβρεολόγιο του κατά της πόλης του Ηρακλείου, του ΟΦΗ και της Κρήτης γενικότερα. Έχω μάθε στην ζωή μου ότι οι κωφάλαλοι δεν μιλούν, οι τυφλοί δεν βλέπουν και στους κουλούς δεν ξεφυτρώνουν χέρια. Έχω μάθει ακόμα να διαχωρίζω πότε με φτύνουν και πότε βρέχει. Τελικά τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο απέκτησε τον προστάτη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags