Facebook Pixel «Ο Μουρίνιο θα είναι στη Ρεάλ ό,τι και να γίνει»
| 2011-04-15 19:35:00

«Ο Μουρίνιο θα είναι στη Ρεάλ ό,τι και να γίνει»

«Ο Μουρίνιο θα είναι στη Ρεάλ ό,τι και να γίνει»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Χόρχε Βαλντάνο τα σενάρια που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Cuatro και τη δημοσιογράφο και σύντροφο του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο, τόνισε ότι ο Μουρίνιο έχει τη στήριξη της διοίκησης και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη ό,τι και να γίνει μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

«Η ομάδα είναι πολύ ήρεμη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. O Μουρίνιο θα συνεχίσει να είναι προπονητής στη Ρεάλ, ό,τι και να γίνει τη φετινή σεζόν», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής των «μερένχες» και συμπλήρωσε:

«Οι επόμενες 18 ημέρες θα είναι άνευ προηγουμένου και είναι δύσκολο να πούμε από τώρα πως θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Είμαστε συνηθισμένοι να λειτουργούμε υπό τρομακτική πίεση και τεράστιες απαιτήσεις, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς θα δώσουμε όλα αυτά τα σημαντικά παιχνίδια απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ισάξιες ομάδες.

Το πρώτο από τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό από ψυχολογικής άποψης και γι' αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Άλλωστε, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags