Facebook Pixel Τα είπαν Γόντικας – Κοσεντίνο, ιταλικό ενδιαφέρον για Λέτο!
| 2011-04-15 20:36:00

Τα είπαν Γόντικας – Κοσεντίνο, ιταλικό ενδιαφέρον για Λέτο!

Τα είπαν Γόντικας – Κοσεντίνο, ιταλικό ενδιαφέρον για Λέτο!

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάνο Κοσεντίνο, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Γόντικας. Οι «πράσινοι» τον ενημέρωσαν πως ο παίκτης θα φύγει μόνο με την κατάλληλη πρόταση και ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον δύο ιταλικών ομάδων.
 

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει… πωλητήριο στον Σεμπάστιαν Λέτο στην προσπάθεια που γίνεται να μαζευτεί το άνοιγμα, την ώρα που οι μέτοχοι αδιαφορούν και αναλώνονται σε έριδες που δεν βγάζουν πουθενά. Όπως διαβάσατε, χθες, ο ατζέντης του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, βρίσκεται στην Αθήνα. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα και τέθηκε επί τάπητος το μέλλον του Αργεντινού άσου. Ο Κοσεντίνο έκανε λόγο για ενδιαφέρον ομάδων ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι ο παίκτης παραχωρείται μόνο με πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ιταλικά κλαμπ έχουν στο «στόχαστρο» τον 25χρονο εξτρέμ και ο Κοσεντίνο αναμένεται να συζητήσει μαζί τους στην Ρώμη μέσα στο σαββατοκύριακο, ανοίγοντας τον κύκλο των επαφών για τον «Σέμπα»!

Φυσικά τα 5εκ. ευρώ που φαίνεται να ζητά το «τριφύλλι» είναι ποσό απλησίαστο για τα δεδομένα της αγοράς. Η αντικειμενική αξία του Λέτο είναι γύρω στα 3 με 4 εκ. ευρώ ενώ υπάρχει ρήτρα με την Λίβερπουλ, σύμφωνα με την οποία οι «κόκκινοι» δικαιούνται το 20% μιας πιθανής πώλησης από τα 3,8 εκ. ευρώ και πάνω!

Περισσότερα στο θέμα του gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags