Facebook Pixel «Ελπίζω να μην κάνουμε συναυλία και στο ανοιχτό…»
| 2011-04-15 22:28:00

«Ελπίζω να μην κάνουμε συναυλία και στο ανοιχτό…»

«Ελπίζω να μην κάνουμε συναυλία και στο ανοιχτό…»

Να μην χρειαστεί να γίνει συναυλία και για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ευχήθηκε ο Δημήτρης Γόντικας κατά την άφιξη του στο ΟΑΚΑ για την συναυλία του Ερασιτέχνη.
 

Αυτή την ώρα διεξάγεται στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου η συναυλίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την Άννα Βίσση. Παρόντες είναι οι Γιώργος Καραγκούνης και Τζιμπρίλ Σισέ, οι οποίοι δεν έκαναν δηλώσεις, αλλά και ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος έκανε την… ευχή του για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, είπε κατά την άφιξη του στο κλειστό του ΟΑΚΑ: «Αποτελεί μία σημαντική προσπάθεια και η βοήθεια μας είναι αυτονόητη, ενώ θα γίνουν και άλλες ενέργειες στο μέλλον».

Για το αν χρειαστεί αντίστοιχη συναυλία για την σωτηρία της ΠΑΕ είπε: «Ας ελπίσουμε πως όχι».

Στο περιθώριο της συναυλίας έγινε και η απονομή του Πρωταθλήματος στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού», με τα κορίτσια να φοράνε μπλουζάκια που μπροστά έγραφαν: «Πρωταθλήτριες Ελλάδος 2010-2011» και στο πίσω μέρος το όνομα της κάθε αθλήτριας και «7ο και συνεχίζουμε.».

Τέλος, παρόντες είναι και οι Νίκος Ρισβάς, Γιάννης Στουραΐτης, η ομάδα του πόλο του Παναθηναϊκού, αλλά και η αδερφή του Νικόλα Πατέρα στο γήπεδο, Μιράντα Πατέρα.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ στις 22.00 βγήκε στη σκηνή η Άννα Βίσση.

Δείτε ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ του sportdog από την συναυλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags