Facebook Pixel PES 2014: Ελληνικό PS3 patch (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-15 18:33:00

PES 2014: Ελληνικό PS3 patch (ΒΙΝΤΕΟ)

PES 2014: Ελληνικό PS3 patch (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσθέστε το ελληνικό πρωτάθλημα στο Pro Evolution Soccer. Διαβάστε στην στήλη «Στον Πάγκο» του sportdog πως θα το κάνετε και ποια... κέρδη θα έχετε!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Wehellas.gr κυκλοφορεί ένα patch ελληνικού πρωταθλήματος με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε την Superleague, την Football League και το Κυπριακό πρωτάθλημα στο Pro Evolution Soccer 2014. Το πρώτο φετινό patch δημιουργήθηκε για την έκδοση του PS3 και όχι για το PC, καθώς περισσότεροι χρήστες προτιμούν την κονσόλα της Sony για να παίζουν τα αθλητικά games. Αν λοιπόν έχετε το παιχνίδι στο PS3 τότε η έκδοση για την κονσόλα σας είναι από τώρα διαθέσιμη και μπορείτε να την εγκαταστήσετε μέσω USB.

Από αυτό το patch αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Α’ και Β’ Εθνική (πλήρεις) θα συναντήσετε ολόκληρο το Κυπριακό αλλά και το Γερμανικό πρωτάθλημα που απουσιάζει λόγω δικαιωμάτων!
Το WeHellas PES 2014 patch v1 είναι συμβατό με τα τελευταία updates της Konami (DLC 4.3 και Official Patch 1.07) ενώ περιλαμβάνει:
- Ελληνικό πρωτάθλημα "SuperLeague"
- Ελληνικό πρωτάθλημα Β' Εθνικής "Football League"
- Κυπριακό πρωτάθλημα "Γλαύκος Κληρίδης"
- Γερμανικό πρωτάθλημα "Bundesliga"
- Extra ομάδες ΑΕΚ, Απόλλων Καλαμαριάς, Α.Ο. Χανίων, Fenerbahce, Basel, Viktoria Plzen και άλλες.
- Πραγματικές εμφανίσεις και σήματα σε όλες τις ομάδες στο Ελληνικό, Κυπριακό, Γερμανικό, Αγγλικό και Πορτογαλικό πρωτάθλημα
- Πραγματικές εμφανίσεις σε όλες τις Εθνικές ομάδες
- Πολλά νέα πρόσωπα σε παίκτες όλων των πρωταθλημάτων
- Μεταγραφές Ιανουαρίου στις ομάδες
- Πραγματικοί παίκτες στην Youth team του Master League

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:
 



 

 

Κάντε κλικ εδώ για να εγκαταστήσετε το patch

http://wehellas.gr/index.php/download?folder=PES2014/WeHellas_Patch_PES_2014_PS3



Οδηγίες εγκατάστασης
Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει στο PES 2014 το τελευταίο Patch 1.07 και DLC 4.3 της Konami. Όταν μπείτε στο παιχνίδι και αφού συνεχίσετε να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο θα σας βγάλει κάποιες εικόνες ενημερώνοντας σας ότι υπάρχει ένα νέο πακέτο δεδομένων (Data Pack) ή DLC 4.3 όπως το ονομάζει ,για να το εγκαταστήσετε αυτό θα πράξετε ως έξης:
Κάτω αριστερά στο αρχικό menu του PES 2014 υπάρχουν 3 επιλογές πατάτε την πρώτη επάνω (η οποία λέγεται "Statistics" και έχει για σήμα της το γράμμα " i ") και στο επόμενο μενού που θα εμφανιστεί αφότου πατήσετε το σωστό εικονίδιο πατήστε τη δεύτερη επιλογή, η οποία λέγεται «πακέτο δεδομένων ή ενημερώσεις/ Data Pack Update».

Εκεί θα ξεκινήσει να κατεβαίνει το DLC της ΚΟΝΑΜΙ, θα σας ζητήσει εξ αρχής να κάνετε αποθήκευση τα δεδομένα που θα κατεβάσει και θα επιλέξετε "ΝΑΙ". Η διαδικασία αυτή θα σας πάρει αρκετή ώρα γιατί το DLC είναι μεγάλο σε μέγεθος. Μόλις τελειώσει θα κάνει εγκατάσταση από μόνο του.

Αφού βεβαιωθείτε ότι το Pro Evolution Soccer 2014 είναι ενημερωμένο κάντε τα εξής:
1)Κατεβάστε το patch από το παραπάνω link.
2)Αφού κατεβάσετε όλα τα Parts, ανοίξτε το πρώτο Part 1 (WeHellas_PES2014_Patch_v1.part1.rar) και πατήστε στο κουμπί "Extract" (Αποσυμπίεση) και επιλέγετε πχ στην επιφάνεια εργασίας (desktop) και πατάτε ΟΚ. Έτσι θα γίνουν αυτόματα όλα τα parts extract.
3) Στο desktop ή όπου αλλού κάνατε extract τον φάκελο, θα βρείτε τώρα το φάκελο με το όνομα "PS3" που δημιουργήθηκε και θα τον κάνετε Copy/Paste στην αρχική σελίδα/τοποθεσία ενός USB.
4) Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά βγάζετε το USB από το PC και το βάζετε στο PS3 σας.
5) Ανοίγετε το PS3 και από το κεντρικό μενού πηγαίντε στο “GAME / SAVED DATA UTILITY”.
6) Σαν πρώτη επιλογή έχει το USB πατάτε το Χ και βλέπετε όλα τα αρχεία.
7) Περιμένετε λίγο μέχρι να σας φορτώσει όλα τα αρχεία το PS3 (αρχικά θα σας εμφανίζονται συνεχώς νέα αρχεία και όταν σταματήσουν να εμφανίζονται νέα αρχεία σημαίνει πως φόρτωσαν όλα).
8) Πηγαίνετε πάνω πάνω και βρίσκετε το αρχείο Edit Data, πατήστε πάνω του "Δ" - Copy και περιμένετε να αντιγραφεί. Στην συνέχεια πατήστε "Δ" - Multiple Copy, μετά κάνετε "Select All" και πατήστε "OK" για να γίνει η αντιγραφή όλων των αρχείων (Copy All).
9) Αν σας ζητηθεί να γίνει "Override" (αντικατάσταση) τότε να πατάτε πάντα "ΝΑΙ" και "Apply to All" .
Καλή διασκέδαση!


Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]r]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags