15/04/11 - 23:18

«Ο μπαμπάς μας είναι Αρειανός. Ο δικός σας;»

Η κόντρα μεταξύ του Άρη και του Αχιλλέα Μπέου συνεχίζεται και μάλλον… ξεφεύγει από τα όρια! Η «κίτρινη» ΠΑΕ απάντησε μία σκληρή ανακοίνωση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου και σημείωσε πως δεν θα ξανασχοληθεί μαζί του.  

«Ο μπαμπάς μας είναι Αρειανός. Ο δικός σας;»
26.269views 0shares

Αναλυτικά:

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ;

Λυπούμεθα ειλικρινά, που η όμορφη πόλη του Βόλου δεν έχει την τύχη να ηγείται της ιστορικής ομάδας του Ολυμπιακού ένας οπαδός της, αλλά ένας επαγγελματίας παράγοντας.

Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε – ΟΛΟΙ ΜΑΣ- κομμάτι των οπαδών της ομάδας μας. Είμαστε επίσης περήφανοι διότι όταν αποχωρήσουμε από την διοίκηση του ΑΡΗ θα παραμείνουμε ως απλοί φίλαθλοι-οπαδοί του στο γήπεδο, όπως άλλωστε πράτταμε σε όλη μας την ζωή.
Επιπλέον, να σας πληροφορήσουμε ότι στον ΑΡΗ κάθε κομμάτι του έχει δικαίωμα άποψης και δικαίωμα να την εκφράζει ελεύθερα.
Να είστε σίγουροι ότι, όταν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει κάτι να πει, το λέει και το υπογράφει.

Υ.Γ.1 Εντύπωση προκαλεί η έντονη δυσφορία που σας προκάλεσε η αναφορά των οπαδών μας σχετικά με τον διαιτητή του αγώνα της ομάδας σας με τον Παναθηναϊκό κ. Μάνταλο. Φανταζόμαστε ότι προφανώς σας κατέπνιξε το «αίσθημα της αδικίας» που νιώσατε. Μία άλλη παροιμία λέει «Κυριακή, κοντή γιορτή». Ας ελπίσουμε όλοι να γιορτάσουμε την Κυριακή το θρίαμβο του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Υ.Γ.2 Αλήθεια, για ποιο ΑΡΗΣ-Παναθηναικός ομιλείτε;
Αυτό για το οποίο άκουσε όλη η Ελλάδα να γίνεται προσπάθεια επηρεασμού του διαιτητή του αγώνα από συγκεκριμένο παράγοντα και ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης;

Υ.Γ.3 Οι ύβρεις σας δεν αγγίζουν στο ελάχιστο την οικογένεια του ΑΡΗ και απλά καταδεικνύουν το επίπεδο των συντακτών της ανακοίνωσής σας.

Υ.Γ.4 Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να ανταπαντήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση. Το επίπεδό μας δεν το επιτρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Τσιράκια εμείς, σκουλήκια εσείς"!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ