Facebook Pixel «Όνειρο ο Ολυμπιακός»
| 2014-03-15 23:58:00

«Όνειρο ο Ολυμπιακός»

«Όνειρο ο Ολυμπιακός»

Ο Νέλσον Βαλντέζ υποστήριξε πως ζει ένα όνειρο στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Όντως είναι το πρώτο πρωτάθλημα που παίρνω. Είχα πάρει και το Σούπερ Καπ με τη Ρούμπιν στη Ρωσία. Είμαι φυσικά πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτές τις χαρές. Ελπίζω να συνεχίσω στην ομάδα για να ζήσω ακόμα περισσότερα.

Για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια είπε: «Σίγουρα το πανηγυρίσαμε αρκετά. Χοροπηδούσαμε. Τώρα το απολαμβάνουμε. Από αύριο όμως κοιτάμε μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για το παιχνίδι του Champions League: «Σίγουρα αυτή τη στιγμή έχουμε τους πανηγυρισμούς. Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου μπορούμε να γράψουμε ιστορία και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το αν θα παγώσει το ρυθμό ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γιουνάιτεντ: «Σίγουρα ο σκοπός μας δεν είναι να αμυνθούμε παρά το προβάδισμα. Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και να μην επιτρέψουμε στη Μάντσεστερ να επιβάλλει το ρυθμό της».

Για το τι περίμενε στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Βιώνω ένα όνειρο εδώ. Αρκετά χρόνια είχα επαφές με τον Ολυμπιακό και γνώριζα την κατάσταση στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι η… Μπάγερν Μονάχου της Μπουντεσλίγκα. Εδώ έχω τη δυνατότητα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου με το Champions League. Ζω ένα όνειρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags