Facebook Pixel Να ποιος "απειλεί" Ολυμπιακό για τον παιχταρά!
| 2014-03-16 10:00:00

Να ποιος "απειλεί" Ολυμπιακό για τον παιχταρά!

Να ποιος "απειλεί" Ολυμπιακό για τον παιχταρά!

Ποιο μεγάλο κλαμπ του εξωτερικού θέλει ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ παίκτη του Ολυμπιακού (θα τον τσεκάρει με Γιουνάιτεντ) και γιατί οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρέπει να χαλαρώσουν για να μην τον χάσουν;

Το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για το μέλλον του Ολυμπιακού όσο και για το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Το συγκεκριμένο ματς θα το δει... όλη η Ευρώπη και αυτό σημαίνει πως με μία καλή εμφάνιση, μπορείς να πάρεις μία σούπερ μεταγραφή.

Άλλωστε, στο γήπεδο θα βρίσκονται δεκάδες σκάουτερ, ώστε να δουν από κοντά τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι είναι έτοιμοι για το... μεγάλο μπαμ. Αλλιώς είναι να τους παρακολουθούν στην Σούπερ Λιγκ κόντρα σε εύκολους αντιπάλους και αλλιώς στην Ευρώπη με τα «μεγαθήρια».

Μάλιστα, όπως έμαθε η στήλη «sportdog penalty», στο «Θέατρο των Ονείρων» θα βρίσκεται και άνθρωπος της Λυών, για να τσεκάρει ξανά έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

Πρόκειται για τον Εντινγκά, για τον οποίο οι "Λυονέ" έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Μονακό, σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κάνουν χρήση της ρήτρας εξαγοράς του!

Άλλωστε ο Κονγκολέζος διαχρονικά αρέσει στην Λυών, που τον ήθελε και το 2012 αλλά τότε πλειοδότησε η Μονακό που έσκασε 4εκ.¤ στην Οσέρ και τον έκανε δικό της. Αν όμως ο Ολυμπιακός δεν χαλαρώσει και κινηθεί για την απόκτησή του, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του, δεν έχει να φοβάται καμιά Λυών...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags