Facebook Pixel «Οι έντιμοι και οι σωστοί στο ποδόσφαιρο χάνουν τον ύπνο τους»
| 2011-04-16 00:53:00

«Οι έντιμοι και οι σωστοί στο ποδόσφαιρο χάνουν τον ύπνο τους»

«Οι έντιμοι και οι σωστοί στο ποδόσφαιρο χάνουν τον ύπνο τους»

Ο Γιώργος Δαλακούρας είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ, λόγω των πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ. Με νέες του δηλώσεις όμως, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
 

Μιλώντας στο Novasports.gr αναφέρθηκε στην ομάδα επιχειρηματιών, η οποία φέρεται διατεθειμένη να αναλάβει πρωτοβουλίες για την Ένωση, ενώ μίλησε και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά:

- Κύριε Δαλακούρα, συνεχίζονται οι φήμες που σας θέλουν να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με τα διοικητικά της ΑΕΚ, μαζί με ομάδα επιχειρηματιών. Έχει αλλάξει κάτι;

"Επιχειρηματίες ξέρω πολλούς στη ζωή μου. Καμία ομάδα επιχειρηματιών δεν ξέρω".

- Δεν έχετε κάνει κάποια επαφή με τον κ. Κασσαβέτη, τον κ. Στράτο ή τον κ. Αγγελόπουλο;

"Όχι, όχι. Καμία. Δηλαδή ο κ. Στράτος και ο κ. Αγγελόπουλος θα πάρουν την ΑΕΚ; Ας έρθει όποιος θέλει να χαλάσει το κέφι του και να χάσει τον ύπνο του. Εύχομαι από καρδιάς να επιτύχουν".

- Δηλαδή όποιος επιχειρηματίας θελήσει να επενδύσει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ πιστεύετε ότι θα χάσει τον ύπνο του;

"Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, εκτός από τα λαμόγια, χάνουν τον ύπνο τους. Οι έντιμοι και οι σωστοί χάνουν τον ύπνο τους. Εγώ ως φίλαθλος και οπαδός της ΑΕΚ από παιδί περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω καμία ανάμειξη".

- Σας έχει προσεγγίσει κάποιος από την ΑΕΚ; Ο κ. Παππάς ή κάποιος άλλος;

"Όχι, όχι, κανένας. Ο κ. Παππάς ό, τι είπε το είπε. Το είπε δημοσίως και πολύ ευπρεπώς".

- Βλέπετε να υπάρχει λύση για την ΑΕΚ;

"Κοίτα, όλες οι ομάδες χρωστάνε χρήματα. Πλην του Ολυμπιακού, επί του παρόντος, όλες οι ομάδες βρίσκονται σ' αυτή την απίστευτη κατάσταση. Αν δεν αλλάξει το κλίμα και το σύστημα, θα χειροτερέψει η κατάσταση. Εδώ ολόκληρος Παναθηναικός και λένε ότι θα χρεοκωπήσει, που ελπίζω και πιστεύω ότι δε θα συμβεί. Στην ΑΕΚ θα πρέπει να μειώσουν τα έξοδα. Και θα το κάνουν. Όλες οι ομάδες θα κάνουν το ίδιο. Θα πάψουν να αγοράζουν από τα σούπερ μπαρκετ του εξωτερικού. Ξέρετε ότι τα σούπερ μάρκετ έχουν προϊόντα στις βιτρίνες, έχουν και μερικά προϊόντα σε καλάθια, που λένε σε πολύ καλή τιμή. Εμείς από εκεί αγοράζουμε, πλην εξαιρέσεων".

- Απ' ότι έχουμε πληροφορηθεί συναντηθήκατε πρόσφατα και με τον κ. Μελισσανίδη.

"Ναι, τον είδα. Σε μια επαγγελματική εκδήλωση και του είπα ότι τώρα θα είμαστε δύο που θα διαψεύδουμε. Δεν έχει όμως πρόθεση να ασχοληθεί και ότι είχε να πει, το έχει πει. Έχει πάρα πολλές δουλειές και ο άνθρωπος έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια. Μακάρι να μπορούσε να έρθει ο Μελισσανίδης για να ασχοληθεί. Μακάρι 100 φορές. Μακάρι, αλλά είναι σαφέστατος ότι δε θα ασχοληθεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags