Facebook Pixel «Αύριο πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε ευθύνη για την φανέλα»
Ποδόσφαιρο
| 2014-03-18 18:17:00

«Αύριο πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε ευθύνη για την φανέλα»

«Αύριο πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε ευθύνη για την φανέλα»

Μία από τις πιο δύσκολες βραδιές της φέτος στο Champions League πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχτηκε ο Πατρίς Εβρά στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο άσος της Γιουνάιτεντ:
 

Για τη φετινή χρονιάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν είναι η αναμενόμενη. Πέρυσι σας χαρακτήριζαν «μαχητές», φέτος σας λένε ότι έχετε πετάξει λευκή πετσέτα: «Δεν είχαμε πάει καλά είναι δύσκολη χρονιά, αλλά εμείς πρέπει να πολεμάμε και να αγωνιζόμαστε. Είχαμε μία δύσκολη νύχτα στο Φάληρο και αύριο θα υποσχεθώ πως θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα μας χειροκροτήσουν οι φίλαθλοί μας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Για το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο και αν θα είναι απογοητευμένος αν δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος με τη Γιουνάιτεντ: «Δεν έχει σημασία το συμβόλαιο, δεν έχει σχέση το μέλλον μου  με τη Μάντσεστερ. Εγώ τα δίνω όλα όταν φοράω τη φανέλα της ομάδας. Αύριο είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε καλή απόδοση».

Η εξήγηση η δική του για το τι συμβαίνει φέτος στη Γιουνάιτεντ και δεν έχει την πορεία που είχε τις άλλες χρονιές: «Μερικές φορές χάνεις άλλες κερδίζεις, δεν μας έχει συμβεί πολλές φορές αυτό στο παρελθόν. Είμαστε συνηθισμένοι στο να κατακτάμε πρωταθλήματα και Champions League. Αύριο πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε ευθύνη, καταβαίνουμε την πίεση της φανέλας και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags