Facebook Pixel Όλοι στην Ελλάδα θέλουν Μόγιες!
| 2014-03-19 20:45:00

Όλοι στην Ελλάδα θέλουν Μόγιες!

Όλοι στην Ελλάδα θέλουν Μόγιες!

Ποιος και γιατί γουστάρει τόσο πολύ τον Μόγιες; Τι έγινε στο ραντεβού που υπήρχε στην Αθηνά και ποιος... έστησε ποιον; Διαβάστε στο παρασκηνιακό θέμα του sportdog!

Στη πιάτσα των Ελλήνων agent ...προσεύχονται να μην απολυθεί από τη Μάντσεστερ ΓΙουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μόγιες κι ο λόγος ακούει στο όνομα... Κένι Μόγιες! Πρόκειται για τον αδερφό του κόουτς, που είναι και ο μάνατζερ του και με τον οποίο εδώ και μερικά χρόνια έχουν βρει άκρη αρκετοί ατζέντηδες από την Ελλάδα.

Μέσω του αδερφού Μόγιες έγινε η μεταγραφή Βέλλιου στην Έβερτον, ενώ αυτός ήταν το"κονέ" που την προηγούμενη 2ετία συχνά Ελληνες παίκτες ενδιέφεραν τον συγκεκριμένο αγγλικό σύλλογο.

Η στήλη «sportdog penalty» λοιπόν, αποκαλύπτει πως πρόσφατα δόθηκε... μάχη από 3 ελληνικά Γραφεία μάνατζερ για το ποιος θα υπογράψει αποκλειστική συνεργασία με τον Κένι Μόγιες. Μάλιστα με άλλον Έλληνα agent είχε κλείσει ραντεβού στην Αθήνα, όταν ήρθε για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά με άλλον συναντήθηκε και έδωσαν τα χέρια!

O Κένι Μόγιες όμως, δεν μπήκε καν στο...κόπο να ακυρώσει το ραντεβού και δεν εμφανίστηκε στο 5αστερο ξενοδοχείο που του είχαν κρατήσει δωμάτιο. Κοινώς... εξαφανίστηκε, ούτε στο τηλέφωνο απάντησε. Έτσι πήγαν χαμένα τόσα σχεδια αλλά και έξοδα για την φιλοξενία του. Αυτά έχει ο ανταγωνισμός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags