Facebook Pixel Οι αστέρες του Λιμανιού για την κούπα!
| 2011-04-16 18:56:00

Οι αστέρες του Λιμανιού για την κούπα!

Οι αστέρες του Λιμανιού για την κούπα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος συγκεντρώνονται όλοι παρέα και αποκαλύπτουν τη συνταγή της φετινής επιτυχίας τους, καθώς επίσης ακι τις προσδοκίες τους για το μέλλον της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μιλούν στη «stadio by metro» και α) εξηγούν με ποιόν τρόπο κατάφεραν να φέρουν την κούπα πίσω στο Λιμάνι, ενώ β) αποκαλύπτουν ο καθένας ξεχωριστά τις φιλοδοξίες τους για τη νέα σεζόν.

Αντώνης Νικοπολίδης: α) Η ομάδα ήταν ενωμένη. Τόσο η διοίκηση, με τον πρόεδρο πρώτα απ’ όλα, όσο και ο προπονητής, οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι. β) Τολμώ να πω πως αν διατηρήσουμε τα στοιχεία που μας έφεραν φέτος στην κορυφή, τότε νομίζω ότι θα είμαστε και του χρόνου πρωταθλητές.

Ούρκο Πάρντο: α) Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι ήμασταν μία μεγάλη οικογένεια, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. β) Θέλω να υπογράψω με τον Ολυμπιακό, κάτι που εύχομαι πραγματικά να γίνει.

Μπάλαζ Μέγερι: α) Παίξαμε πολύ δυνατά και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. β) Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και τίτλους.

Νίκος Παπαδόπουλος: α) Ήταν συνδυασμός του σκληρής δουλειάς και του καλού κλίματος στα αποδυτήρια β) Μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: α) Είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας, συγκροτημένη ομάδα και δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα. β) Δεν θα είναι εύκολη η σεζόν που έρχεται. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ούτως ώστε να πραγματοποιήσουμε την πορεία που αρμόζει στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ραούλ Μπράβο: α) Νομίζω ότι όλα βασίζονται στη δουλειά και το δέσιμο της ομάδας. β) Πρέπει να πρωταγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να προσπαθήσει να προκριθεί πέρα από τη φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα, ό,τι γίνει.

Όλοφ Μέλμπεργκ: α) Ήμασταν πολύ καλοί στα μετόπισθεν και βελτιώσαμε την επιθετική μας γραμμή σε σχέση με πέρυσι, με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών που τα πήγαν καλά. β) Η απόσταση μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας είναι πολύ μικρή, με τρανό παράδειγμα την περσινή σεζόν. Πρέπει να χτίσουμε σε όσα καταφέραμε φέτος.

Γιάννης Μανιάτης: α) Στους λίγους μήνες που βρίσκομαι εδώ διαπίστωσα το μοναδικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και φυσικά το ποιοτικό του ρόστερ. β) Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κατακτά το πρωτάθλημα.

Βασίλης Τοροσίδης: α) Έχουμε μία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και βασικά καλό κλίμα, το οποίο φαίνεται μέσα στο γήπεδο. β) Ο Ολυμπιακός πάντα έχει μεγάλες βλέψεις.

Χοσέ Χολέμπας: α) Πήραμε το θέμα κατάκτησης του πρωταθλήματος πολύ σοβαρά από την αρχή. β) Πιστεύω ότι αν παίξουμε με μεγάλο πείσμα και συγκέντρωση και συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.

Γιάννης Ποτουρίδης: α) Ένας παράγοντας ήταν η διοίκηση, που μας παρέχει τα πάντα για να κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη και σωστή. β) Ο Ολυμπιακός έχει πολλά πράγματα να επιτύχει ακόμα.

Γιάννης Παπαδόπουλος: α) Η ποιότητα και η εμπειρία των παικτών μας. β) Ο πρόεδρος δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη δει ψηλότερα. Είμαστε όλοι πολύ αισιόδοξοι.

Μοϊσές Ουρτάδο: α) Το μυστικό είναι ότι είχαμε συνέπεια, δώσαμε σε κάθε παιχνίδι το 100%. β) Ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, γιατί είναι αυτό που μας έχει λείψει.

Φρανσουά Μοδέστο: α) Η ατμόσφαιρα και το ομαδικό πνεύμα. Αυτό, τι άλλο; β) Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Η Σάλκε έφτασε μέχρι τα ημιτελικά χωρίς κανείς να το περιμένει. Κάθε χρόνο υπάρχουν εκπλήξεις…

Γιάννης Φετφατζίδης: α) Πολύ απλά ήμασταν καλύτεροι από τους ανταγωνιστές μας. β) Έχουμε το υλικό για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη.

Ντένις Ρόμενταλ: α) Η αξία των ποδοσφαιριστών μας ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά και κερδίσαμε τον τίτλο. β) Θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε να κυριαρχούμε στην Ελλάδα. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ το πιθανότερο είναι να μην το κερδίσουμε . Τα πράγματα δεν είναι απλά.

Ζαουάντ Ζαϊρί: α) Η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη ήταν το κλειδιά της επιτυχίας. β) Το μέλλον ποιος το ξέρει; Το γεγονός ότι επιστρέφει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο καλό μπορεί να είναι.

Νταβίντ Φουστέρ: α) Το κλειδί για μένα ήταν ότι κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. β) Μας περιμένει μια δύσκολη σεζόν. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά αλλά δυνατό ρόστερ για να τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άριελ Ιμπαγάσα: α) Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πασχίσαμε πολύ αλλά το αποτέλεσμα μας αντάμειψε. Ήταν ένα βραβείο για τη δουλειά που κάναμε όλη τη χρονιά. β) Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και όσοι παίκτες έρθουν να εγκλιματιστούν γρήγορα. Όλες οι ομάδες θέλουν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλμπερτ Ριέρα: α) Ο Ολυμπιακός είχε πολύ μεγάλη ποιότητα φέτος, αλλά και φοβερή ατμόσφαιρα μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα. β) Έχουμε ποδοσφαιριστές με μεγάλα προσόντα και μεγάλη όρεξη να διακριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάλκε ήταν το αουτσάιντερ τόσο με τη Βαλένθια όσο και με την Ίντερ αλλά έφτασε στα ημιτελικά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ολυμπιακό.

Μάρκο Πάντελιτς: α) Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. β) Περιμένω να δω τον Ολυμπιακό ακόμα πιο έμπειρο και έξυπνο, γιατί το μυαλό θα είναι απαραίτητα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κέβιν Μιραλάς: α) Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τη θέλησή μας μας έδωσε το πρωτάθλημα. β) Πρέπει να είμαστε πολύ φιλόδοξοι και να παίζουμε όμορφη μπάλα για να προσφέρουμε χαρά και θέαμα στους φιλάθλους, που τόσο μας αγαπούν και μας στηρίζουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags