Facebook Pixel PES 2014: World Challenge DLC (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-23 18:23:00

PES 2014: World Challenge DLC (ΒΙΝΤΕΟ)

PES 2014: World Challenge DLC (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παγκόσμιο κύπελλο την Δευτέρα στο Pro Evolution Soccer 2014. Η στήλη «Στον Πάγκο» σας βάζει στο παιχνίδι...

Η Konami ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα θα κυκλοφορήσει ένα DLC με την ονομασία “World Challenge” για το Pro Evolution Soccer 2014. Θα περιλαμβάνει μια αναβάθμιση του παιχνιδιού που θα σας επιτρέπει να παίξετε το παγκόσμιο κύπελλο.

Θυμίζω ότι το 2014 Fifa World Cup της EA Sports θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Είναι λογικό λοιπόν η Konami να θέλει να “κόψει” πωλήσεις από την EA Sports η οποία λανσάρει το 2014 Fifa World Cup τον Απρίλιο. Το World Challenge DLC δεν θα έχει τα δικαιώματα του παγκοσμίου κυπέλλου, συνεπώς μην περιμένετε κανέναν τίτλο του στυλ “Fifa World Cup”. Θα υπάρχει μόνο η επίσημη εμφάνιση της Εθνικής Βραζιλίας (οι υπόλοιπες θα έχουν απλώς τα γνώριμα χρώματα και εθνόσημα) καθώς και τα πραγματικά δεδομένα παικτών σε κάθε εθνική ομάδα.

Το PES 2014 World Challenge DLC θα περιλαμβάνει μια νέα διοργάνωση, το International Cup, την οποία θα παίζετε σε Team mode ή Player mode, ώστε να αναλάβετε την ομάδα των ονείρων σας και να φτάσετε από τα προκριματικά στην κατάκτηση του κυπέλλου. Το A.I. των παικτών θα βασίζεται αρκετά στο ηθικό, ενώ οι γραφίστες πρόσθεσαν μέχρι και cutscenes ανάμεσα στα ματς. Η Εθνική Βραζιλίας θα έχει την επίσημη εμφάνισή της.

Το παρακάτω τρέιλερ του World Challenge DLC μας δίνει μια γεύση από το ολοκαίνουργιο mode που θα προστεθεί στο παιχνίδι. Προς το τέλος του βλέπουμε το Player Likeness, που λογικά θα μας δείχνει τις προσωπικές προτιμήσεις παικτών, αλλά και πανηγυρισμούς της Εθνικής Βραζιλίας με το παγκόσμιο κύπελλο. Ελπίζω να τους δούμε και στην πράξη με τα ανάλογα cutscenes.

Το κόστος του PES 2014 World Challenge DLC θα είναι περίπου 10 ευρώ και θα το δούμε την Δευτέρα για Xbox 360 και είτε την ίδια ημέρα για PS3 είτε την Τετάρτη μαζί με το PlayStation Store update. Αν δεν σκοπεύετε να δαπανήσετε 10 ευρώ να ξέρετε ότι θα λάβετε τουλάχιστον ένα δωρεάν update την ίδια ημέρα, το οποίο θα προσθέσει τις εμφανίσεις στις εθνικές ομάδες. Το patch αυτό θα έχει και μέτρα προστασίας κατά των cheaters, όπως υποσχέθηκε η Konami.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2014 Fifa World Cup δεν θα είναι φέτος DLC όπως το προπέρσινο Euro 2012, αλλά θα πωλείται στα καταστήματα και θα κοστίζει όσο ένα φθηνό retail game, πιστεύω γύρω στα 30-35 ευρώ. Το DLC του Euro 2012 κόστιζε 20 ευρώ.

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags