Facebook Pixel ΠΑΟΚ και τα μυαλά στο ...χειρουργείο!
| 2014-03-24 00:30:00

ΠΑΟΚ και τα μυαλά στο ...χειρουργείο!

ΠΑΟΚ και τα μυαλά στο ...χειρουργείο!

Αποδυτηριάκιας: Σωστά τα γράφανε οι εφημερίδες του Ολυμπιακού, όταν καλούσαν τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή να παρουσιαστούν στο γήπεδο του Ηρακλείου για προπόνηση, με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Ποιος, όμως, ασχολείται με τον Ολυμπιακό εκτός από τους παοκτσήδες, από τον λαό του ΠΑΟΚ, που έχει ανάγκη να γλυκαθεί μ' έναν τίτλο. Όχι, βέβαια, με το πρωτάθλημα το οποίο όμως δεν το διεκδικεί από τον Ολυμπιακό αλλά από τον Ατρόμητο. Έτσι είναι, για να κάνουμε ταμείο.

Ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Είναι εκτός συναγωνισμού. Είπαμε. Σε κάθε αγωνιστική κάνει προπόνηση. Στην πραγματικότητα το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η ομάδα που θα πάρει την 2η θέση, την οποία διεκδικούν ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός. Κι όμως! Ο ΠΑΟΚ δεν βλέπει μπροστά του τίποτα άλλο παρά τον γάβρο, τα δύο ντέρμπυ στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Φοβερό γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα που κάνει το 0-1 και ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, για μια ακόμα φορά έκανε την ανατροπή. Ο κόσμος απόλαυσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, η μπάλλα πάνω-κάτω, όμως είπαμε ότι η σκέψη είναι στον Ολυμπιακό. Στον στημένο Βοσκάκη και στο χειρουργείο που του ετοιμάζουν στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου.

Έχασε ο Άρης, όμως ακόμα είναι ζωντανός, με μηχανική υποστήριξη, βέβαια. Υπάρχουν τέσσερα ματς, που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι παίζει το 4χ4. Με 12 βαθμούς ο Άρης σώζεται, αν βέβαια πέσουν και τίποτα μηδενισμοί σε κάποιες ομάδες στον πάτο της βαθμολογίας. Όλα γίνονται.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΚ για τον ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags