Facebook Pixel Δεν έπεσε κανένας Άρης
| 2014-03-26 22:08:00

Δεν έπεσε κανένας Άρης

Δεν έπεσε κανένας Άρης

Δεν έπεσε κανένας Άρης. Να ξέρουμε τι λέμε. Οι αθάνατοι δεν πεθαίνουν. Ο Άρης είναι ζωντανός, αυτός που ήταν, και μέσα στο πρωτάθλημα και εκτός πρωταθλήματος. Γράφει ο Aποδυτηριάκιας

Σε όποια κατηγορία και να τον βάλεις θα είναι αυτός που είναι. Άρης. Άλλοι είναι αυτοί που υποβιβάστηκαν. Να τα πούμε όλα. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία.

Έπεσε, λέει, ο Άρης. Κάποιο λάθος κάνετε. Κάπως αργά είναι αλήθεια το πήρατε πρέφα. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον είχαν ρίξει τον Άρη. Οι αρειανοί. Οι αρειανάρες. Αυτοί είναι που υποβιβάστηκαν, όχι ο Άρης.

Όλοι αυτοί, όλοι μηδενός εξαιρουμένου όλοι, για να μην κάνουμε διακρίσεις, ναι, όλοι όσοι μπλέχτηκαν με τα διοικητικά και τα παραδιοικητικά του Άρεως είναι αυτοί που ιστορικά υποβιβάστηκαν. Όχι ο Άρης.

Δεν το συζητώ ότι οι αρειανάρες, όλοι αυτοί οι επώνυμοι που είχαν γνώμη και παρέμβαση, έτσι ή, αλλοιώς με την ομάδα, τον αγαπάνε τον Άρη. Δεν είναι άξιοι να τον διοικούν, όμως. Είναι ακατάλληλοι. Ανίκανοι. Ανεπαρκείς.

Και επειδή οι αρειανάρες τον αγαπάνε τον Άρη, απ' αγάπη στην ομάδα, επιβάλλεται να εξαφανιστούν. Να μη ξαναπλησιάσουν. Εκτός κι αν το παίζουν σωτήρες στην καβάτζα. Αλά Καραμανλής και Παπανδρέου.

Φοβερά πράγματα. Ούτε ο ανηψιός του Καραμανλή, ούτε ο γιος του Ανδρέα έχουν εγκαταλείψει τη σκέψη να επανέλθουν. Ασύλληπτο. Να θέλει να σε σώσει, να σε ξανασώσει, αυτός που σε κατέστρεψε. Που σε υποβίβασε. Που σε πήρε από το επτά και σε πήγε στο μηδέν, πιο κάτω δεν γίνεται.

Αρειανοί και πάλι έριξαν την ομάδα από το μεγάλο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά πολύ πιο εύκολα. Αφρενάριστα. Αν συνεχίζουν να έχουν την ανωμαλία να τα βάζουν οι μεν με τους δε, κανένα πρόβλημα. Ας κάνουν τον εμφύλιό τους, αυτό το παραδοσιακό σπορ στον Άρη εδώ και μισό αιώνα, αλλά μακρυά. Πολύ μακρυά από την ομάδα. Όσο πιο μακρυά γίνεται.

Εκατό χρόνια Άρης. Εκατό αρειανάρες να αυτοκαταργηθούν σαν "παράγοντες" που παράγουν αρνητικό φορτίο και αγάπη χολερική.

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ δεν είναι Αρης, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags