Facebook Pixel Τέλος από τον ΟΦΗ ο Βερόν!
| 2014-03-26 22:58:00

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Βερόν!

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Βερόν!

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Ματίας Βερόν απο τον ΟΦΗ καθώς ήδη ο παίχτης φέρεται να έχει αποχωρήσει απο τον σύλλογο με τις δύο πλευρές να είναι σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στις οικονομικές οφειλές της ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ματίας Βερόν προ ημερών ζήτησε απο τον προπονητή του να σταματήσει τις προπονήσεις καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του ώστε να αποχωρήσει απο τον σύλλογο με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον σε συζητήσεις για να λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επί της ουσίας ο Αργεντινός αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ΟΦΗ με την μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει να είναι η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών η οποία θα συζητηθεί τις προσεχείς ημέρες μετά απο συνάντηση που θα γίνει. Οι οφειλές της ΠΑΕ ΟΦΗ προς τον Βερόν αφορούν χρήματα προηγούμενων ετών.

Έως τώρα ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να έχει διάθεση να κάνει “ζημιά” στην ομάδα αλλά δεν αποκλείεται αν οι συζητήσεις πέσουν στο “κενό” να προχωρήσει σε προσφυγή ο Ματίας Βερόν κάτι το οποίο τώρα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες!

Πηγή: omilitis.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags