Facebook Pixel Το άγχος έμεινε στον ΠΑΣ
| 2014-03-27 20:16:00

Το άγχος έμεινε στον ΠΑΣ

Το άγχος έμεινε στον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ ήθελε τη νίκη για να σφραγίσει την παραμονή του, ωστόσο ο Πανθρακικός απέσπασε ισοπαλία 1-1 στους "Ζωσιμάδες", αφήνοντας το άγχος στην ομάδα των Ιωαννίνων για τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Δύο γκολ και έντονη βροχόπτωση που εξελίχθηκε σε ισχυρή χαλαζόπτωση, συνέθεσαν το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου στους "Ζωσιμάδες". Ο Πανθρακικός πατούσε καλύτερα στο λασπωμένο γήπεδο στα πρώτα λεπτά και μετέτρεψε την υπεροχή του σε γκολ στο 26' με τον Ίγκορ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Βελλίδη και πανηγύρισε το 11ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ αντέδρασε και ισοφάρισε (1-1) στο 39' με τον Τζημόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα. Νωρίτερα, στο 34', ο διαιτητής Λαμπρόπουλος διέκοψε για ένα 4λεπτο το παιχνίδι κι έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, λόγω ισχυρής χαλαζόπτωσης. Έτσι, εκτός από τους σκόρερ, λόγο πρωταγωνιστή στα Γιάννενα είχε και ο ...ιδιότροπος καιρός.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τη βροχή να συνεχίζει τα ...παιχνίδια της, αλλά να μην δημιουργεί πρόβλημα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΣ μπήκε ορεξάτος για τη νίκη και την παραμονή του στην κατηγορία. Η είσοδος του Τσάβες (56') έδωσε επιθετική πνοή στους Γιαννιώτες, που ...πολιόρκησαν την αντίπαλη άμυνα μέχρι τέλους. Όμως, στο 57' ο Μπαϊκαρά έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, μετά από προσπάθεια του Λίλα, ενώ στο 70' και το 76' ήταν η σειρά του τερματοφύλακα Πασχαλάκη να πει "όχι" στον Ίλιτς κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για τον Πανθρακικό. Ο ΠΑΣ έφτασε τους 37 βαθμούς, αλλά έχασε την ευκαιρία να ξεμπερδέψει με τη σωτηρία του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα (56' Τσάβες), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ακόστα (84' Γιάκος), Λίλα, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Έμποου, Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Τριανταφύλλου, Ίγκορ (90+2' Σαρακατσάνος), Μολίνα (74' Χασομέρης).

Κίτρινες: Λίλα (8') - Μπαϊκαρά (38'), Χρήστου (60'), Ρομέου (61'), Παπαγεωργίου (77').

Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags