Facebook Pixel Football Manager Classic 14 Vita
| 2014-03-27 23:17:00

Football Manager Classic 14 Vita

Football Manager Classic 14 Vita

Ντεμπούτο για το Football Manager στο PS Vita. Διαβάστε την ανάλυση από την στήλη «Στον Πάγκο» και δείτε σχετικές φωτογραφίες στον sportdog!

Το Football Manager κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια στην φορητή κονσόλα PSP της Sony. Μετά από αρκετές εκδόσεις, έφτασε πλέον η στιγμή για μια αναβάθμιση. Έτσι, φέτος η portable έκδοση του Football Manager θα λανσαριστεί στο PlayStation Vita.
Το πλήρες όνομά του θα είναι Football Manager Classic 14 και το περιμένουμε στις 11 Απριλίου στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sports Interactive στο SIGames.com. Οι υπόλοιποι ήπειροι θα το δουν σε μετέπειτα ημερομηνίες.

Εισαγωγή 3D και μεταφοράς save game
Η 3D απεικόνιση αγώνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Football Manager 2009. Από το Football Manager 2014 όμως, η φορητή έκδοση θα αποκτήσει κι αυτή 3D μηχανή αγώνα. Συν τις άλλοις, είναι πολύ σημαντικό το ότι θα μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι που παίζατε στο PC στο PS Vita σας και το αντίστροφο, κάτι που θα βολέψει σε μεγάλο βαθμό όσους απουσιάζουν συχνά από το σπίτι!

Για την ανάπτυξη του Football Manager Classic 14 Vita, η Sports Interactive εργάστηκε υπό την υποστήριξη της Sony και την βοήθεια της εταιρείας ανάπτυξης Hardlight, που αποτελεί κάτι σαν θυγατρική της εταιρεία.

Ο managing director της Sports Interactive Miles Jacobson, δήλωσε ότι το Football Manager Classic 14 Vita “είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά παιχνίδι που έχουμε δημιουργήσει. Χωρέσαμε ένα PC game που απαιτεί πολύ μνήμη, ποντίκι και πληκτρολόγιο, μέσα στην υπέροχη φορητή κονσόλα της Sony” ενώ κατέληξε: “Η υποστήριξη που είχαμε από τους συνεργάτες μας ήταν εκπληκτική” εκθειάζοντας την δυνατότητα διατήρησης του save game από το PC στο PS Vita.

Προσωπικά πιστεύω ότι τόσο το 3D όσο και η μεταφορά των save games είναι δύο σημαντικά καινοτόμα στοιχεία για οποιονδήποτε κάτοχο PS Vita. Για κάποιους τίποτα δεν μπορεί όμως να υποκαταστήσει την άνεση ενός ποντικιού και πληκτρολογίου, αλλά και της ζεστασιάς και άνεσης του σπιτιού, ειδικά όταν στο PC μπορεί κάποιος να ανοίξει και το FM Genie Scout. Θα δούμε πάντως σύντομα πως θα τα πάει στο Football Manager Classic 14 Vita, του οποίου το όνομα μαρτυράει ότι θα χρησιμοποιεί την βάση παικτών απ’ το Classic mode του Football Manager 2014.


 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags