Facebook Pixel Ανακοινώθηκε ο Σβάρνας στην ΑΕΚ!
| 2014-03-28 17:32:00

Ανακοινώθηκε ο Σβάρνας στην ΑΕΚ!

Ανακοινώθηκε ο Σβάρνας στην ΑΕΚ!

Τη μεταγραφή του 16χρονου στόπερ, Στράτου Σβάρνα στην ΑΕΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαχολάκης Γεώργιος συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΑΕΚ και υπέγραψαν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σβάρνα Ευστράτιου στην ΑΕΚ. Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την 01/07/2014.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας αισθάνεται υπερήφανο που ένα ακόμη παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και να τιμήσει τον σύλλογο που τον ανέδειξε, ευχαριστεί τον αθλητή για όσα πρόσφερε στο σωματείο μας και του εύχεται ότι το καλύτερο και σπουδαιότερο στην καριέρα του».

Οσο για το συμβόλαιο του παίκτη, από το πρωί βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Τριγλίας, Γιώργος Χαχολάκης και ο πατέρας του παίκτη και τα υπέγραψαν.

Ετσι το μόνο που απομένει, είναι η υπογραφή του παίκτη που θα μπει άμεσα. Και αυτό γιατί οι εκπρόσωποι της Τριγλίας και της ΑΕΚ με τον νομικό της ομάδας, Χάρη Γρηγορίου, βρίσκονται καθ΄ οδόν για την Πάτρα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Το αρχικό πλάνο ήταν οι υπογραφές να πέσουν την Δευτέρα (31/3) το πρωί, ωστόσο η ΑΕΚ θέλησε να σπεύσει τις διαδικασίες και να τελειώσει και αυτή την υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags