Facebook Pixel Ο Μόγιες τους... δουλεύει κανονικότατα!
Ποδόσφαιρο
| 2014-03-28 19:40:00

Ο Μόγιες τους... δουλεύει κανονικότατα!

Ο Μόγιες τους... δουλεύει κανονικότατα!

Μπορεί οι περισσότεροι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι «εξαγριωμένοι» από την φετινή πορεία της ομάδας, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες «βλέπει» πως όλη η εξέδρα τον στηρίζει απόλυτα...

«Έχω ακούσει τις φήμες και ο κόσμος δικαιούται να διαμαρτυρηθεί. Όπου πάω όμως νιώθω τη στήριξη των φιλάθλων. Είμαι αποφασισμένος να επιτύχω περισσότερο από ποτέ γιατί θέλω η ομάδα να αντιστρέψει την κατάσταση και να αλλάξει τη θέση στην οποία βρίσκεται. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε τη δυνατότητα να προσελκύουμε τους καλύτερους παίκτες, οπότε έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Απλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο και όποιος καταλαβαίνει από  ποδόσφαιρο βλέπει πως έχουμε σχέδιο. Οι παίκτες ξέρουν καλά πώς είναι να παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα στάνταρ στα οποία πρέπει να αγωνίζονται. Και αυτοί όμως πονούν όπως κι εγώ και είναι απελπισμένοι να διορθώσουν την κατάσταση. Ελπίζω πως θα το δείξουν κόντρα στη Βίλα», είπε ο Μόγιες.


Την ίδια ώρα πάντως, φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» έχουν ναυλώσει αεροπλάνο που θα πετάξει πάνω από το «Όλντ Τράφορντ» την ώρα του αγώνα με την Άστον Βίλα, με ένα πανό στο οποίο θα ζητούν την απόλυση του Σκωτσέζου τεχνικού λόγω της κακής πορείας της ομάδας στη φετινή σεζόν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags