Facebook Pixel Αυτόν θέλουν για αντι-Μήτρογλου στον Ολυμπιακό!
| 2014-03-30 09:00:00

Αυτόν θέλουν για αντι-Μήτρογλου στον Ολυμπιακό!

Αυτόν θέλουν για αντι-Μήτρογλου στον Ολυμπιακό!

Σε ποιον επιθετικό έχουν καταλήξει οι "ερυθρόλευκοι" για την επόμενη περίοδο και πότε αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό; Η απάντηση στο κλικ!..

Πολύς λόγος έχει γίνει στον Ολυμπιακό, για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση. Από την άποψη ότι ο Έλληνας άσος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα μέχρι να τραυματιστεί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να πουληθεί στη Φούλαμ με 15 εκ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες, όμως, φαίνεται ότι έχουν βρει από τώρα τον αντικαταστάτη του, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον... Νέλσον Βαλντές! Ο Παραγουανός άσος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι, από την Αλ Τζαζίρα, αλλά φαίνεται ότι ο Μίτσελ είναι θετικός για την παραμονή του στο Λιμάνι. Πολύ περισσότερο μετά από την εμφάνιση εναντίον του Εργοτέλη και το χατ τρικ που πέτυχε.

Ο Βαλντές γνωρίζει ότι η παρουσία του στα παιχνίδια μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντική, για αυτό τα δίνει όλα σε αγώνες και προπονήσεις. Και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, υποστηρίζουν ότι έχει βάλει ήδη τις βάσεις της παραμονής του. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται, άμεσα, να αρχίσει ο Ολυμπιακός τις επαφές με την ομάδα του, προκειμένου να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Μαζί με τους Σαβιόλα, Ολαϊτάν και Σέποβιτς, αλλά και με όποια άλλη προσθήκη γίνει στη γραμμή κρούσης το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Μίτσελ μπορεί να είναι ήσυχος ότι έχει έναν γκολτζή που μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ολυμπιαμκού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags