Facebook Pixel Στα χαρακώματα η Μπάγερν με αγγλικά ΜΜΕ
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-03 18:38:00

Στα χαρακώματα η Μπάγερν με αγγλικά ΜΜΕ

Στα χαρακώματα η Μπάγερν με αγγλικά ΜΜΕ

Τα προσβλητικά σχόλια αγγλικών εφημερίδων για την αποβολή του Σβαϊνστάιγκερ, την επομένη του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, εξόργισαν τους ανθρώπους της Μπάγερν, οι οποίοι απαγόρευσαν την είσοδο των εκπροσώπων τους στην "Allianz Arena", στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στις εφημερίδες "SUN" και "Daily Mirror".

Αυτό που προκάλεσε την ...έκρηξη του γερμανικού συλλόγου είναι το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα έντυπα έκαναν λογοπαίγνιο με το πρώτο μισό του επιθέτου του Γερμανού μέσου (Σβάιν) και τον αποκάλεσαν... γουρούνι (schwein), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσουν έμφαση στην αποβολή του.

"Μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, μερίδα των βρετανικών ΜΜΕ αναφέρθηκε με απαξιωτικά και προσβλητικά σχόλια κατά του Σβαϊνστάιγκερ. Η Μπάγερν Μονάχου δεν ανέχεται τέτοιου είδους δημοσιογραφία και την καταδικάζει απεριόριστα", αναφέρει η ανακοίνωση της Μπάγερν, η οποία δεν θα δώσει διαπιστεύσεις στους εκπροσώπους των δύο εφημερίδων για τη ρεβάνς, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags