Facebook Pixel Η «εκδίκηση» του Μουρίνιο!
| 2011-04-17 18:35:00

Η «εκδίκηση» του Μουρίνιο!

Η «εκδίκηση» του Μουρίνιο!

Το… αίμα του πίσω πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά το clasico, αρνούμενος να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου που δεν ήταν… διευθυντής της As.

Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού της Ρεάλ να μην προχωρήσει σε δηλώσεις την προηγούμενη του clasico και να αφήσει τον βοηθό του, Αϊτόρ Καράνκα,  να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.


Η κίνηση αυτή του Μουρίνιο φαίνεται πως εξόργισε τους δημοσιογράφους που αποχώρησαν από την συνέντευξη Τύπου. Έτσι την επομένη του μεγάλου Ισπανικού ντέρμπι, πήρε το αίμα του πίσω απαντώντας απαξιωτικά σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Μόνο αν είσαι διευθυντής της As θα σου απαντήσω».


Σε ανάλογο κλίμα συνεχίστηκε ολόκληρη η συνέντευξη, με τον Ζοζέ να κλείνει λέγοντας: «Δεν μπορώ να απαντήσω. Ο Πούντο Πελότα δεν είχε το σεβασμό να μιλήσει σε κάποιον που αξίζει τον σεβασμό. Ο Καράνκα είναι ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει τρία Champions League με τον σύλλογο και έχει όλη την αξιοπιστία να με εκπροσωπήσει σε μία συνέντευξη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags