Facebook Pixel Η ιδανική φιέστα του Αντώνη!
| 2011-04-17 20:54:00

Η ιδανική φιέστα του Αντώνη!

Η ιδανική φιέστα του Αντώνη!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, καθώς στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του επικράτησε 6-0 της Λάρισας και γιόρτασε μαζί με τους οπαδούς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το «αντίο» του Αντώνη Νικοπολίδη.
 

Η Λάρισα απείλησε πρώτη στο 6' με την κεφαλιά του Μετίν και μετά πήγε... για ύπνο. Δυο λεπτά αργότερα ο Τζιμπούρ δεν λάθεψε... Ο Γαλλοαλγερινός συνέχισε το εξαιρετικό του κρεσέντο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανοίγοντας το σκορ με κοντινή καρφωτή κεφαλιά έπειτα του κορυφαίου ασίστμαν των «ερυθρόλευκων», Αλμπερτ Ριέρα στο 8'.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε για δεύτερη φορά στο 15'. Ο Μανιάτης πήρε ωραία κάθετη πάσα, σέντραρε συρτά παράλληλα με την εστία, ο Ταλ έκανε «τσαφ» κι ο Φουστέρ από το μισό μέτρο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 στο 15'.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Θεσσαλοί από το δεύτερο γκολ ήρθε το τρίτο και πάλι από τον Φουστέρ! Ο Ισπανός δέχτηκε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα, στόπαρε με το στήθος και πριν η μπάλα πέσει έπιασε ένα ξερό βολέ για να κάνει το 3-0 στο 17'!

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το υπόλοιπο του ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να χάνει ευκαιρίες και τη Λάρισα να είναι… ξενερωμένη κι απούσα.

Στην επανάληψη αν κι ο ρυθμός έπεσε κάπως και η εξέδρα είχε στήσει το δικό της πάρτι, ο Ολυμπιακός σκόραρε άλλες τρεις φορές. Ο Μέλμπεργκ στο 62', ο Πάντελιτς στο 65' κι ο Φετφατζίδης στο 76' διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 για τους πρωταθλητές.

Στο 70' όλο το Καραϊσκάκη σηκώθηκε όρθιο να αποχαιρετήσει τον Νικοπολίδη που αποσύρεται από την ενεργό δράση έχοντας χαρίσει στους Ελληνες φιλάθλους μεγάλες στιγμές.

ΣΚΟΡΕΡ: 8' Τζιμπούρ, 15', 17' Φουστέρ, 62' Μέλμπεργκ, 65' Πάντελιτς, 76' Φετφατζίδης
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης (70' Μέγερι), Μανιάτης, Μοντεστό, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ (60' Πάντελιτς), Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ριέρα (38' λ.τ. Φετφατζίδης).

ΛΑΡΙΣΑ: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (46' Μελίσσης), Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι (66' Σιατραβάνης), Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζας, Πλιάγκας (46' Βελάσκο), Κατσιαρός.

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags