Facebook Pixel Έκανε το χρέος του, αλλά…
| 2011-04-17 21:01:00

Έκανε το χρέος του, αλλά…

Έκανε το χρέος του, αλλά…

Ο Άρης νίκησε εκτός έδρας την Ξάνθη με 2-1, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού και τον άφησε εκτός πλέι οφ.
 

Την πέμπτη σερί νίκη της ομάδας του Σάκη Τσιώλη υπέγραψαν οι Νέτο και Ντανίλο,σκοράροντας το 26’ και το 47’ αντίστοιχα, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά ο Σταθάκης στο 39’.

Δεν χάρηκε μέχρι τέλους...

Επιθετικά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης μπήκε στο παιχνίδι ο Άρης, ο οποίος πίεζε ψηλά την αντίπαλη άμυνα, αφήνοντας όπως ήταν αναμενόμενο κενά στην άμυνά του, αφού ήθελε πάση θυσία το γκολ. Οι «κίτρινοι», ωστόσο, δημιουργούσαν φάσεις μόνο από τα αριστερά με τον δραστήριο Μπομπαντίγια και τον θετικό Καστίγιο, ενώ επιχειρούσαν και συνεχή μακρινά σουτ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον υπέρ τους δυνατό άνεμο.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει, όταν στο 26’ ο Νέτο πήρε το «ριμπάουντ», ύστερα από ασταθή απόκρουση του πορτιέρο των Ακριτών, σε παράλληλη σέντρα του Καστίγιο από τα αριστερά και με κοντινό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, όμως, αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι και πάλι στα ίσια στο 39’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθάκη. Ο παίκτης της Ξάνθης σούταρε δυνατά, δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, το "κίτρινο" τείχος άνοιξε και η μπάλα κατεληξε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Βελλίδη, ο οποίος ακούμπησε την μπάλα. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη παραλίγο να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ, αλλά το μακρινό σουτ του Καστίγιο, σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Λυμπερόπουλου

Δεν του έφτανε...

Ένα γρήγορο γκολ ήθελε στο δεύτερο 45λεπτο ο Άρης, ώστε να πάρει και πάλι «κεφάλι» στο σκορ και να αποκτήσει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Αυτό ήρθε στο 47’, όταν ένα σουτ του Ντανίλο μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στα δίχτυα, αφού η μπάλα άλλαξε πρώτα πορεία, ύστερα από κόντρα. Το προβάδισμα αυτό άλλαξε τα πλάνα του τεχνικού των Θεσσαλονικέων, ο οποίος απέσυρε τον Τσέζαρεκ και πέρασε τον Μενδρινό, θέλοντας να διαφυλάξει τα κεκτημένα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αλλά τα νέα από τον Βόλο δεν ήταν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να μην καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ και να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος.

Skoda Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Γκλέισον, Σταθάκης, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Κατόνγκο (60' Καθάριος), Βασιλακάκης (87' Κομεσίδης), Πόι (71' Μάνταλος), Σουάνης
Στον πάγκο: Βρονταράς, Ζεάν Καριόκα, Καζάκης, Αλτιπαρμακόφσκι, Τσουμάνης.

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο, Τσέζαρεκ (60' Μενδρινός), Μίσελ, Πορτίγια, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Ντανίλο, Βανγκέλι, Καστίγιο (87' Σακάτα)
Στον πάγκο: Χουάνμα, Κουλουχέρης, Οριόλ, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις

Γήπεδο: Skoda Xanthi Arena
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας)-Γούκος (Ηπείρου)

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags