Facebook Pixel Play… on, με Ίβιτς και Κλάους
| 2011-04-17 20:59:00

Play… on, με Ίβιτς και Κλάους

Play… on, με Ίβιτς και Κλάους

Στην άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ τελικά δεν… καρδιοχτύπησε, καθώς με γκολ των Ίβιτς και Κλάους Αθανασιάδη νίκησε 2-0 την αδιάφορη Κέρκυρα και μπήκε στα πλέι οφ.

Μόλις στο 9` ο Ετό έκανε την μπαλιά από δεξιά και ο Ίβιτς στην κίνηση βρήκε την μπάλα με το… καλάμι και έκανε το 1-0. Δυο λεπτά μετά ο Βιεϊρίνια κέρδισε πέναλτι από τον Παρασκευαΐδη (σωστή απόφαση) αλλά ο Λίνο σπατάλησε την ευκαιρία για το 2-0 στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 43` ο Λαμπρόπουλος από τα αριστερά γύρισε την μπάλα που πέρασε από τον Χαλκιά, έφτασε στον Φλαβίνιο και δύο φορές πάνω στη γραμμή έσωσε βέβαιο γκολ ο Βιεϊρίνια!

Τελικά, όλα τέλειωσαν στο 76` όταν μετά από κόρνερ του Γκαρσία ο Αθανασιάδης με το… στήθος μπήκε στα δίχτυα με την μπάλα για το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης), Μαλεζάς (81' Μπαλάφας), Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (80' Βιτόλο), Τσουκαλάς, Ετό.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μίχος, Φλαβίνιο (76' Βιόπουλος), Γιάντσης (83' Μάμαλος), Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Ρίκκα, Χαμπλ, Μονιάκης, Μακυρδημήτρης, Ιωάννου (62' Δεινόπαπας).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags